to goral: musím se rozhodnout k těm 3800eur bych musel připočítat ještě dopravu - dej mi čas

kdyžtak nebyly by nějaké fotky?
Moderátor: Lukashil
samotař007 píše:Ahoj mám doma zetor 3011,mám sehnanou přední hnanou nápravu,ale nemám přídavnou převodovku,stále scháním ale marně,dokázal by mi někdo poradit,třeba bych ji i zhotovil,ale nemám se čeho chytit plány atd..předem díky VFRR@seznam.cz 775211929
Zdravim nasiel som trosku neskoro toto vlakno ale uz ked som tu tak sa spytam uz nemas nahodou tu pridavnu prevodovku ? ak ano napis so SS alebo email gondapeter@zoznam.sk dakujemmato.freedoom píše:samotař007 píše:Ahoj mám doma zetor 3011,mám sehnanou přední hnanou nápravu,ale nemám přídavnou převodovku,stále scháním ale marně,dokázal by mi někdo poradit,třeba bych ji i zhotovil,ale nemám se čeho chytit plány atd..předem díky VFRR@seznam.cz 775211929
Mám prídavnú prevodovku, ak ešte máš záujem.
motor nezustal puvodní,blok motoru je stejný,ale lyší se hlavy,jsou stejný jako na traktor 5511,4511,má jiný sací a výfkový kanál7711 píše:To bola 1.modernizacia.Motor ostal pôvodný,zmena bola iba v nahradení pôvodnej kapotáže za hranatú kapotáž,inak všetko by malo by rovnaké.Tom píše:Fakt? Jsem myslel, že je tam modernizovaný motor7711 píše:V Zetore 3545 je motor Z 3001.