Zetor3511 Belgičan - po faceliftu
Moderátor: Lukashil
- FENDT F24
Zetor3511 Belgičan - po faceliftu
Před více než rokem jsem vyměnil svýho supra za tohohle krasavce. Supr odjel do Holandska a tenhle zetor je z Belgie. Letos na jaře jsem začal s opravou.
- FENDT F24
Re: Zetor3511 Belgičan - po faceliftu
A tady je výsledek. Ještě není úplně hotový ale už se s ním nechá jezdit .
pekny ale mohol si ho nafarbit do povodnych farieb bol by krajsi. Aj masku si mal nechat staru.
- lukisek 099
pěkný další zachráněný zetorek
Pěknej zeturek,koukám že jsi nepoužil kozu na spodní závěs,nebyla by k mání kdyby to nebylo daleko.A v jakym stavu byla kapota,to byla origo 3511?Taky by se hodila
- FENDT F24
Pár fotek z dnešního a minulého štěpkování. Budu si muset koupit novou brzdovou trubičku, ta stará začala téct, taktéž gumové koleno od chlazení, to bylo ovšem nové, takže reklamace. Ještě jsem zjistil, že prolíná olej u hřídele pedálů, mělo by tam být gufero 25-35-7, pokud se nemílím. Všechny gufera jsem vyměnil a na tyhle jsem nějak zapoměl .
Jinak mě překvapilo jaký je skok mezi 4 a 5-tou rychlostí. 5 je dost rychlá, že by ty vývozní traktory byly jinak zpřevodovány než ty pro náš trh?
Jinak mě překvapilo jaký je skok mezi 4 a 5-tou rychlostí. 5 je dost rychlá, že by ty vývozní traktory byly jinak zpřevodovány než ty pro náš trh?
no tak to je moc krasnej traktik
ZetoREX 7511 (7001 motor a 4511 převodovka) momentálně v rekonstrukci zde: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?t=34087
eMeFka výbordelný pomocník na dvorek zde: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=38375
eMeFka výbordelný pomocník na dvorek zde: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=38375
- FENDT F24
Díky chlapy, slova chvály vždy potěší . Až bude víc času, tak belgičana víc nafotím.
super chcelo by to nové foto
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
naozaj krásny traktorik
- FENDT F24
Na zetorku mi přibyl jen tenhle držák závaží, dělal jsem ho z pásoviny. Tak jelikož se mi už delší dobu nedaří sem nahrát fotky, zkusím to takhle přes Rajče.
poznámku o větším odstupu mezi 4 a 5 můžu potvrdit, jezdíval jsem u JZD s 3511 a nepamatuji že by se na 5ku muselo dlouho čekat
teď renovuji 3511 dovezenou z Anglie, byl jsem jí projet, než tam dáte 5ku aby nešla přes zuby tak se traktor skoro zastaví, ale potom to jede, neměřil jsem to ale 30 km/h určitě
motor nemá kompresor- používali víc nájezdové brzdy
slyšel jsem že traktor z vývozní serie se poznal hned podle bílého volantu, ale zdá se mi to blbost, dali tam takový jaký zrovna byl
teď renovuji 3511 dovezenou z Anglie, byl jsem jí projet, než tam dáte 5ku aby nešla přes zuby tak se traktor skoro zastaví, ale potom to jede, neměřil jsem to ale 30 km/h určitě
slyšel jsem že traktor z vývozní serie se poznal hned podle bílého volantu, ale zdá se mi to blbost, dali tam takový jaký zrovna byl
Ten bílý volant sem vždycky chtěl ale všichni by to chtěli málem vyvážit zlatem. Odstup mezi 4 a 5 mám taky a není to vývoz, mám origo doklady i o opravách. Ze čtverky na pětku do neutrálu, nechat spadnout otáčky a pak to tam mlaskneteraspol píše:poznámku o větším odstupu mezi 4 a 5 můžu potvrdit, jezdíval jsem u JZD s 3511 a nepamatuji že by se na 5ku muselo dlouho čekat
736163058
- jimmy 4011
Bílej volant by se mi taky zamlouval.
Musím pochválit,pěkná práce
Musím pochválit,pěkná práce
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- FENDT F24
Díky za slova chvály . Na traktoru bych potřeboval ještě fůru věcí dodělat ale bude to muset počkat, jsou teď důležitější věci.
Ovšem jednu z nejdůležitějších věcí mám a to je, že už můžu legálně na silnici .
Ovšem jednu z nejdůležitějších věcí mám a to je, že už můžu legálně na silnici .