ZETOR 5611
Moderátor: Lukashil
- halagacka1
Re: ZETOR 5611
68tis.s papírama +oprava komplet motor přední náprava brzdy atd.
A máš pěkného mazla
- derikson
Moc pekny zetor a dost v povodnom stave.
Pridaj viac foto a nemas aj foto povodneho stavu?
Pridaj viac foto a nemas aj foto povodneho stavu?
Fotku mám ale nejde mě zmenšit.
- derikson
toto si stiahni
http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/
tam mozes nastavit napr. velkost, rozlisenie a tak
http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/
tam mozes nastavit napr. velkost, rozlisenie a tak
- Zetor
Ahoj, koukám že na foru nejsi dlouho, tak Tě tu vítám . Traktor je moc pěkně udělanej, je vidět, že sis vyhrál. 56ky se mě moc líbí... Moc pěkné fotky z toho nakládání. Mám na Tebe dotaz ohledně toho vysokozdvižného zařízení. Jak Ti to s tím traktorem v lese (nebo obecně při nakládání) chodí? Jak velkou kládu (skus odhadem třeba 6m x průměr 40) s tím zvedneš, aniž by se zvedal předek? Jaký je asi zdvih té věže, kolik asi váží a z čeho pochází? Vidím, že máš zvedlá ramena, takže to vždy dáš dolů ramena, nabereš náklad, zvedneš ramena a potom zvedáš dál zdviží nebo máš ramena zvedlá pořád a pracuješ jen se zdviží? Hodně mě to zajímá, protože bych do budoucna chtěl taky něco takového na nakládání klád a traktor máme podobný. Díky za odpověďZÁMA píše:Něco z dneška vozily jsme dřevo na pilu.
Tak ty vidle jsou z dvoutunové ještěrky zveda to kolem tří metru na nakládání čehokoli to stačí. Při nakládání dám ramena dolu naberu kládu zvednu je tím se to srovná a pak už zvedám jak potřebuju. Kládu 6x40 to zvedne v pohodě včera jsem nakládal 6x48 a šlo to na traktoru mám závaží jenom v kolech to pod vanou tam není.
- Zetor
Díky za odpověď. A nevíš prosím přesný typ té ještěrky, výrobce nebo cokoliv jiného? Mě se tato věž líbí, je asi celkem lehká a malá... Ta 6x48 to už je pořádnej ,,macek,, , tak to toho uvezeš dost .ZÁMA píše:Tak ty vidle jsou z dvoutunové ještěrky zveda to kolem tří metru na nakládání čehokoli to stačí. Při nakládání dám ramena dolu naberu kládu zvednu je tím se to srovná a pak už zvedám jak potřebuju. Kládu 6x40 to zvedne v pohodě včera jsem nakládal 6x48 a šlo to na traktoru mám závaží jenom v kolech to pod vanou tam není.
Typ té ještěrky nevím váha je kolem 200kg kulatina se nakládat dá protože je to blízko k traktoru ale paleta osmičky dlažby už je znát.
- Zetor
To je škoda. Ani žádný štítek to nemá? Paleta dlažby je pěkně těžká, kolik tak může vážit, 1 tunu? Dal bys potom ještě nějaké fotky zdviže? Díky za odpověďZÁMA píše:Typ té ještěrky nevím váha je kolem 200kg kulatina se nakládat dá protože je to blízko k traktoru ale paleta osmičky dlažby už je znát.