Jurova 6911
Moderátor: Lukashil
- Malej Peťa
Re: Jurova 6911
Zkusím se za tebou v týdnu stavit a pokochat. Te "malej" traktor mi fakt zajímá.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Ahoj, jasně, stav se.
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Traktory dobře poléčené, super
- lukisek 099
noo je to změna oproti první stránce super
Tak to je zmena Tie zadne balony 26 kolesa si dal prec? Nech traktory sluzia
ta zelena sa mi paci budem aj ja v jari striekat a neviem ci si ju tiez nedam :D
Ahoj, děkuji za ohlasy.
Ty velký kola jsme prodali, už ani nevím proč. Teď jsou tam 14.9-28 od Malýho Petě.
Ta zelená je docela zajímavá barva, když stojí traktor na slunci, zdá se jako trošku do žluta, ve stínu to zase zmizí. Je to přitom obyčejná barva, nic zvláštního.
Ty velký kola jsme prodali, už ani nevím proč. Teď jsou tam 14.9-28 od Malýho Petě.
Ta zelená je docela zajímavá barva, když stojí traktor na slunci, zdá se jako trošku do žluta, ve stínu to zase zmizí. Je to přitom obyčejná barva, nic zvláštního.
Ahoj pánové, mám prosbu na majitele 69tek. Mohl by mi někdo, kdo má traktor s SPZ napsat, jaké je výrobní číslo traktoru a kde ho najít? Potřeboval bych to, abych ho mohl dát vyhledat. Děkuji.
Na 69tke mame cislo ramu vzadu nalavej strane nad nasrobovanou kotvou pasu rucnej brzdy. To je ten obdlznik so 4srobami M10 vlavo (pri pohlade zozadu).
Ahoj, díky, takže toto číslo ja zapsané v TP i na štítku? Číslo motoru je jiné, není v nějaké relaci s tím na rámu?
Ahoj, prosím někoho z okolí kdo má 69tku na papírech, jestli by byl tak moc hodný a dovoli mi do nich nahlédnout. Dnes jsem byl na registru a buď je tam strašný nepřehled, anebo mám špatné údaje. Díky moc.