Milhaussovic Yukon W5032
Re: Milhaussovic Yukon W5032
...jen mu nalož , co se do něj vejde ! Užitečná hmotnost vleku Ti asi nic neříká !
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To bylo suchý
nebetre to ako vičitku alebo ríípanie proste somsa schuti zasmial a smiech v tomto čase treba rozširovať bo nám zachvilu hráábne... ...jak len mu nalož šak ešte vidim že kus trčia klanice ta ešte by trocha mal doložiť a užitočná hmotnost je pre panov čo roba s papirama ti čo roba na strojoch použivajú maximalnu možnu hmotnost napr vlek čo ma 1,5 t nosnosť v skutku zobere hravo o 800 kg viac ako je napísane a furt je to bezbečne dokonca ked sme schvalovali nosnosti vlekov tak sa davala polovica vahy ktoru vlek zvladne bez ujmi ciže 1,5 t vlek uvezie 3 t ale naschval sa davali slabšie kolesa respekt disky nebo pneu a tie robia limit ... to bola tzv bezbečnostna poiska že sa davala polovica vahy neskor to už bolo 60-65 % vahy aby bola stale minimalne 30% rezerva na pretaženie napr rupne koleso a vlek zrazu skoči alebo ak bi si niekto zmyslel že pojde po schodoch dolu s plnim vlekom tak vtedy by to ruplo ... isteho času som robil v tomto smere taakže to čo je naložene je tak akože aj vlek ma naložene aj sa šofer hambit nemusi a furt dojde bezpečne dom
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Užitečná hmotnost je to, co se zvládne naložit! Je potřeba mít přefoukaná kola. To je základ úspěchu. Kdysi jsem za mojím "kocourem (Mt 8-050) táhl zhruba 7 tun a v pohodě. Běžně vozím tak 2 tuny na dvoukoláku...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Jak už jsem tady psal mockrát, není problém něco utáhnout, ale UBRZDIT to!
To jak to má naložený Milhauss mi nepřijde žádnej extrém, pokud s tím jel po relativní rovině a jak sám psal, že to bylo suchý. Nyní jsem taky zdělával kůrovčáky a chlápek co mi to vozil s vejtřaskou, tak dělal taky fůry skoro dvojnásobný než když by to bylo v mokrým.
Tuhle jsem vozil panely po louce k baráku 12km na otočku. Radši jsem jel 5x než 3x, radši jezdim na pohodu než mít bobky a pak někde něco znovu nakládat nebo řešit nějakej malér. Z toho už jsem vyléčenej. Kdo šetří má zatři nebo taky velký hou*o.
Ono všechno chce fištróna a zrovna třeba Milhauss si myslim, že se ke strojům chová ohleduplně.
To jak to má naložený Milhauss mi nepřijde žádnej extrém, pokud s tím jel po relativní rovině a jak sám psal, že to bylo suchý. Nyní jsem taky zdělával kůrovčáky a chlápek co mi to vozil s vejtřaskou, tak dělal taky fůry skoro dvojnásobný než když by to bylo v mokrým.
Tuhle jsem vozil panely po louce k baráku 12km na otočku. Radši jsem jel 5x než 3x, radši jezdim na pohodu než mít bobky a pak někde něco znovu nakládat nebo řešit nějakej malér. Z toho už jsem vyléčenej. Kdo šetří má zatři nebo taky velký hou*o.
Ono všechno chce fištróna a zrovna třeba Milhauss si myslim, že se ke strojům chová ohleduplně.
...no to je dost , že se taky ukáže někdo ze staré gardy !
...kdysi jsi mi napsal , že jsem hračička . Teď nevím , kdo je větší ! Ale je to pěkné !
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Tebe v hračičkování asi nikdo nemá
Tak vlastne aké majú tie disky ET-čko?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
ET mám -55,originál co dával wisconsin je ET -60