ten zvedák by mne asi zajímal, tou Kolbenkou myslíš co/kde? Kolbenova ul v Pze? Bližší info prosím...
Kovošrot
Re: Kovošrot
pokud ti vyhovujou klidně se jich ujmi, u mě se na ne bude jeste nejakoudobu prášit vyplavou jiny. masina jeste nema svy misto. čeká na vydání stavebního povolení. přišlo mi škoda je zhutit, kor kdyz se moc neobjevujou.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
je to v Praze zítra mají otevřeno
50.1098489N, 14.5343072E
50.1098489N, 14.5343072E
50.1098489N, 14.5343072E
50.1098489N, 14.5343072E
I když je už ,,oškubanej" pořát bude mít 6tun a vejš. Když bych ho kupoval v ,,našem" oblíbeném kovošrotě vyšel by na 60 000 Kč. Když bych ho bral v dalším kam občas zajdeme tak prodej mají 20 Kč/kg. Nesmyslná cena.
Kdysi jsme hona koupili za 4,5 Kč/kg. To bylo rozuměnjší. No hodilo by se mi z něj pár drobností. Ale Je to z ruky.
Jinak má pěkný přední kola ještě.
A vypadá, že ani tolik netekl. Jako většina.
Kdysi jsme hona koupili za 4,5 Kč/kg. To bylo rozuměnjší. No hodilo by se mi z něj pár drobností. Ale Je to z ruky.

Jinak má pěkný přední kola ještě.

Jezis jato nemůžu videt tvl
a takový pěkný naprava jak nova
My koupili našehohona za 25 litru stim ze nejede praskla pruzinka v prepinani dopredu dozadu,
Druheho jsem koupil za 12neno 15 tisic uz nvm moc sem nepochopil proč to nehodili na srotak,na dily sem rozprodal za 60cca a ještě dily leží nějaké,.,byl takrka kompletni ken se nanem podepsal čas ale motor sem rozdýchal takže hodnota vzrostla

My koupili našehohona za 25 litru stim ze nejede praskla pruzinka v prepinani dopredu dozadu,
Druheho jsem koupil za 12neno 15 tisic uz nvm moc sem nepochopil proč to nehodili na srotak,na dily sem rozprodal za 60cca a ještě dily leží nějaké,.,byl takrka kompletni ken se nanem podepsal čas ale motor sem rozdýchal takže hodnota vzrostla

zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Ve Slaném bedna nových šroubů M22x80 a kolejnice.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ve Slaném jsou ty šrouby dlouho. Dneska nic moc zajímavého. Ale našel jsem plechovou bednu s pilníky 20kg za krásný dvě klilečka.
Moje oblíbená věta doma manželce. Dneska jsem byl ve šrotu. Nic moc zajímavého tam nebylo, ale našel jsem...
Moje oblíbená věta doma manželce. Dneska jsem byl ve šrotu. Nic moc zajímavého tam nebylo, ale našel jsem...

Mě zase manželka říká, když jedeme v sobotu ráno do oblíbeného kovošrotu ,,a něco hezkého si tam kup"! A proto tam máme ten depozit. Když opravdu nic nemají, tak zajdu do depozitu a něco si vezmu. Aspoň něco.
Jinak mnohokráte děkuji zde členovi Milap za záchranu kostky na SV18 místo nožové hlavy. Jsou tam 2 morse 4 a ještě díra 19mm z boku. Vyčistím a vyzkouším s vrtákem.
A poté popovezením a předáním mému sousedovi. Už je kostka doma! 

Jinak mnohokráte děkuji zde členovi Milap za záchranu kostky na SV18 místo nožové hlavy. Jsou tam 2 morse 4 a ještě díra 19mm z boku. Vyčistím a vyzkouším s vrtákem.

V nasich kovosrotoch depozit neexistuje. Ale riesime to tak,ze danu vec schovame v inej kope bordelu . Kde ju tak skoro nik nenajde 

No mi tady ty věci nanosíme stranou. Je to soukromej kovošrot, s majitelem se známe. On ví, že ty věci tady na tom místě bokem jsou daný stranou i pro ostatní. Třeba já mám doma už 10x tu věc a neberu si ji. Dám ji tam. Říkáme do depozitu. Dojde další sběrač a obhlídne i depozit. Aha tohle se mu šikne, vezme si on. Škoda aby to skončilo v huťích. Tak je to bokem. I pro ostatní. Třeba pak u váhy kecáme s majitelem a řekneme mu, našli jsme tam tohle a dali jsme to do depozitu, pro ostatní. A on tak jo třeba se to nèkomu šikne, tak si vezme. 

Ako aj u nas ked neaku vec uz clovek ma doma a ju nepotrebuje tak ju da do marsky bedien na to urcenych .A ulahci druhym hladanie
A aj pri veciach ked nieco chcem ale nie som si isty tak mi to dokazu podrzat den ,dva. Ale mame tu aj kovosroty kde nechcu nic predavat 

Potřeboval bysem, aby se v nějakém depozitu objevil nejlíp zásobník LPG objemu jeden kubík, pokud možno štíhlý, třeba 60-70cm v průměru. O inzerátech vím, ale zrovna není. Za kladné vyřízení předem děkuji 

Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
U nás ani "ň"Joe66 píše: ↑pát led 31, 2025 9:11 pm Ako aj u nas ked neaku vec uz clovek ma doma a ju nepotrebuje tak ju da do marsky bedien na to urcenych .A ulahci druhym hladanieA aj pri veciach ked nieco chcem ale nie som si isty tak mi to dokazu podrzat den ,dva. Ale mame tu aj kovosroty kde nechcu nic predavat
![]()
Ešte aj oznam majú v Tom štýle, že nie sú predajňa železa...
Nie, ze odovzdas “moje” vzdusniky