Grily
Re: Grily
Koukněte se na Polrajta a jeho škola grilování Jde o to co chceš grilovat a jak grilovat On je to takový libový frajer ale v kuchyni prostě umí
Kdysi byl i ve Dvoře Králový u Slunce a stejky tam maj vyhlášený
Jinak na gril Lávový šutr nebo dobrý žulový ale musí se kameníkovi říc že to je na gril Jak to neví tak pak muže lehce prasknout a hlavně šutr se musí pomalu roztápět nesnese prudký změny teplot
Kdysi byl i ve Dvoře Králový u Slunce a stejky tam maj vyhlášený
Jinak na gril Lávový šutr nebo dobrý žulový ale musí se kameníkovi říc že to je na gril Jak to neví tak pak muže lehce prasknout a hlavně šutr se musí pomalu roztápět nesnese prudký změny teplot
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: Grily
Mám doma kámen na oheň. Leta letoucí. Nak píše Čárls musí se s ním opatrně. Jinak praskne. Mám ho v rámečku z nerezu. Ale kámen je tam volně položený. Lehce roztopit a udržovat stálý žár. Vezmeš vejce ťukneš ho a prdneš na šutr. Posolíš si ho a než si lokneš piva je krásně hotový. Uvnitř tekutý. Nebo uděláme maso v marinádě. Plácnu ho tam. Po chvilce otočím. Dám stranou. Pokrájím bramboru jen omytou na kolečka a pokládám na kámen. Brambory se omatlají v tom co tam zbyde od masa. Krásně se udělají. Dobré je třeba na maso položit plátek sýra. Ten se rozteče po mase.
Než to roztopím, pomáznu kámen olejem. Jen lehonce rukou, aby se vytvořil slabonkej film a nepřipálilo se.
Ten kámen musí být přírodní. Ne žádné teraso, nebo náhražka. To prdne hned. Já tenkrát vysekal a naohýbal lornu. Kolega svářeč ji zavařil. To vaření nerez lorny je vochmatika. Jinak se to pokroutí jak bys vařil houpací koně. No a za lornu jsme výměnou dostali dva kameny. Takovej že bártr s kameníkem.
Než to roztopím, pomáznu kámen olejem. Jen lehonce rukou, aby se vytvořil slabonkej film a nepřipálilo se.
Ten kámen musí být přírodní. Ne žádné teraso, nebo náhražka. To prdne hned. Já tenkrát vysekal a naohýbal lornu. Kolega svářeč ji zavařil. To vaření nerez lorny je vochmatika. Jinak se to pokroutí jak bys vařil houpací koně. No a za lornu jsme výměnou dostali dva kameny. Takovej že bártr s kameníkem.
Re: Grily
Hledal jsem a buď špatně nebo jsem to přehlédl.Čím vyčistit takovou tu lepkavou mastnotu na grilu?Jar nic,z práce donesen přípravek na odmastovani strojů nic.Máte něco fakt vyzkoušené co funguje?
Re: Grily
Mě na spoustu věcí podobného typu funguje obyčejná stará solvina. Ovšem jestli to použít i na tohle ..., no pořád míň chemikálií než třeba čistič skla na krby.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Re: Grily
Na čištění grilu (máme 4 hořákový King na PB 18kW) používám tuto.
Gril používáme při akcích v hasičárně, kdy je celodenně používaný, takže potom je i patřičně zadojený a tenhle dryják si s tím fakt poradí. A že to sílu má, jsem zjistil sotva mi trošku káplo na ruku, hned jsem to smyl pod tekoucí vodou a stejně to udělalo puchýřek.
Gril používáme při akcích v hasičárně, kdy je celodenně používaný, takže potom je i patřičně zadojený a tenhle dryják si s tím fakt poradí. A že to sílu má, jsem zjistil sotva mi trošku káplo na ruku, hned jsem to smyl pod tekoucí vodou a stejně to udělalo puchýřek.
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný