Zdtavim chlapi má tahle někdo řesenou hydrauliku na traktoru?S použitím elektrickeho cerpadla z posilovače řízení osobního auta na nekterych autech je misto cerpadla pohaneneho od kliky takovyhle agregat.
Obrazek jen pro predstavu
Mam tam doted rucni pumpu na zdvih šavlí a tohle by mi zjednodusilo praci.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Ked to cele prerobis tak hej ale zazraky necakaj, male cerpadielko. J3dnoducsie bude kupit, hotovy agregat co maju niektore auta na zadnom cele na zdvihanie. Lavnejsie, rychlejsie vecia sila a s nadrzkou.
Zkusim to zapojit a prubnu jak to chodís tou mou malou pistnicí co mam na trojbodu.Pomalejší než je ruční pumpování to myslím nebude .Planuju dat k ovladacímu ctyrcestemu ventilu spinac ktery budu cerpadlo v oripade potreby spoustet.Vzhledem k tomu ze je to ootreba jen ve chvily kdy se manipuluje se savlema mohlo by to byt dostatecné .Jen doufam ze to da aspon takovy tlak jako rucni pumpa.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Servo je za babku ale k tomu ještě potřebuješ esc + tester viz Altan a tu puvodni el. vybrakovat aspon tak sem to pochopil, no a to už není za babku (na pokusy)
Momentálně používám el.hydr. čerpadlo ze saxa a mam ho napojené přes běžné relatko a jištěné 25 A pojistkou,dává okolo 4lt/min při tlaku cca 5 MPa můžeš shlednout na mém vlakně Traktor od JiříSBS.