navarove oka na ramena
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: navarove oka na ramena
Ten polak co dal.antony3011 je v klidu i stranky.chce to mit v pc eseta
Objednaval jsem cat 2 tu zesilenou a na zetor ur 1 je to minimum ted uz bych mozna i volil i cat3.ale do cat 2 je koule s 37mm dirou-coz se nekdy hodi jako me mozna ted.
Jo a co komunikace ma trpelivost neni problem me prepisoval 2x fakturu kvuli me.
Dodoani v pondeli v 16h prevod penez a ve ctvrtek do12 h byli haky doma.
Objednaval jsem cat 2 tu zesilenou a na zetor ur 1 je to minimum ted uz bych mozna i volil i cat3.ale do cat 2 je koule s 37mm dirou-coz se nekdy hodi jako me mozna ted.
Jo a co komunikace ma trpelivost neni problem me prepisoval 2x fakturu kvuli me.
Dodoani v pondeli v 16h prevod penez a ve ctvrtek do12 h byli haky doma.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já teď sháněl cat 3. a cenově dobře vyšlo https://www.t-agro.cz/ ale nakonec jsem je bral od spolužačky z http://www.svetpostrikovacu.cz/ za o něco lepší cenu
ja ted nekde videl cat 3 za 2400ks kus
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja je sehnal za 2 rovne + 500 vypalek na navareni. Lepe to asi neslo
Tak to je pekne cena
Chlapi, kdyz varite koncovky,co ja na to lepsi? Elektroda nebo COckem? Ja bych si to nevaril, sveril bych to zamecnikoj ale ten uz jede jen COcko a pak ma malej invertor, myslim ze KITin 150. Ja mam ZU-315.
ja když menil haky na medvedovy tak ktomu byly origo elektrody v ramenou se taha kasomet a ma plnej přes 10 tun adrzito
Tomu zámečníkovi nikdy nic neupadlo, tak to lehce sfoukne tím CO. Já mám v práci také takového a někdy, když to nevidí, tak si to, čeho se bojím, udělám elektrodou. Nedej bože,když mě uvidí. Držet to bude obojím, pokud bude svár poctivý.
Zdravim
ake skusenosti mate s rychloupinaci hak mi /kat. 2 / od roznych vyrobcov po rokoch pouzivania, ci sa oplati investovat do CBM alebo postacia aj lacnejsie
Dakujem
ake skusenosti mate s rychloupinaci hak mi /kat. 2 / od roznych vyrobcov po rokoch pouzivania, ci sa oplati investovat do CBM alebo postacia aj lacnejsie
Dakujem