Nemám slov...

Youtube.com

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
DanculSK

Nemám slov...

#1 Nový příspěvek od DanculSK »

Ako nechápem týchto, ani neviem ako ich pomenovať...
Hlavne 8 minúta :-/
https://youtu.be/bqtfiktqlsc?si=_sWa1Y3eVJDsMTZ1
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

J.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemám slov...

#2 Nový příspěvek od J.A.Y. »

My jsme tomu rikali nasrat do ruk a nepustit k vode. Na druhou stranu - kdo se jak chova ke svymu majetku jeho vec.

boleslav

#3 Nový příspěvek od boleslav »

Tak takový blbce jsem fakt neviděl takhle si kurvit traktor ještě dělám v lese s UKT-7245 ,ale takových extrémů se vyhýbám.

DanculSK

#4 Nový příspěvek od DanculSK »

Ako podľa filmu...
Ešte väčší blbec ako sme dúfali....
:red:

Zatopiť traktor po klukovicu... :evil:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Irčan

#5 Nový příspěvek od Irčan »

Proč si ty strojky takle kurví? :-/ :-/
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

malotraktor

#6 Nový příspěvek od malotraktor »

Nuda. Těm organizátorům chybí fantazie. Proč se třeba neprojíždí vatrou z hořících pneumatik?
Nevěř všemu co si myslíš

Jijac

#7 Nový příspěvek od Jijac »

Kluci, já jsem se zastal komentáře pod podobným videem a dostal jsem od autora čočku, že prý se traktorům trocha vhlhkosti neuškodí a podobně a ať jdu se svýmmuzejním přístupem jinam. To eMTéčko, co tam utopili podle mě nasálo vodu a jestli nevylitlo aspon těsnění nebo nedejbože se neohnula ojnice, hodně bych se divil. A to nemluvím o vodě v elekrice, bahnu ve spojkách, ložiscích, hřídelích. Ze zvonů to chčije ještě pěkně dlouho. Jasně, ať si se svým majetkem dělají co chtějí, jen jsem jim napsal, že to není normální. I Tatrovka měla předepsané výměny náplní po brození. Jinak můžou být rádi, že to na podobných demoličních derby ještě nikdo neodskákal přimáčnutý pod traktorem. A že už tam mělo dist lidí nemále.

jean

#8 Nový příspěvek od jean »

Inak, v realnom zivote traktor nieco podobne zazije? Nemyslim azijske v ryzovom poli. Sutaz, ktora nesimuluje realne domienky, mi pride pritiahnuta za vlasy. K comu je brodenie 3/4 m vody?

Gondil

#9 Nový příspěvek od Gondil »

Neviem, ale keď sa takto utopí dobre namazaný stroj nebudú tam slušné olejové oká v tej polievočke plávať, či to je moc eko-sráčsky pohľad na vec.

Libor Z25

#10 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ja jsem se k tomu taky vyjádřil negativně ....tohle bylo už moc. Nechapu blázna co do teho vjede.
Libor :-)

Bellian

#11 Nový příspěvek od Bellian »

Taky jsem na to narazil na youtube a divil se proč do toho jedou. Je tam i pěkná 25. Skoro mi připadá, jakoby ty traktory sami nedělali. Já na 25 strávil stovky hodin a do toho bych fakt nešel a oni ještě zvedají ruce, jako vítězové :pistol: :pistol: .

Už jsem pár desítek traktoriád navštívil a nemám problém účastnit se soutěží typu couvání s vlečkou, případně nějaký slalom či převážení sklenice vody atd. Ale tohle brodění a nebo tahání naložené tatrovky slabým traktorem je prostě blbost. Jsem toho názoru, když něco rozbiju v lese nebo při práci, tak to člověka naštve a vynadá si do blbců, že to měl udělat jinak. Ale zničit to jen tak a ještě před lidmi, no to bych s v prd.... viděl.

Přitom dnes na netu je tolik videí s různými soutěžemi, že načerpat inspiraci pro pořadatele není problém. Ale co si budeme, diváci prostě chtějí bláto a nejlépe stroje v něm po kapotu zahrabané.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W

Odpovědět

Zpět na „Videa z netu“