Nasetraktory

pro všechny fandy traktorů
reklama
Právě je sob dub 19, 2014 5:19 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: sob lis 01, 2008 1:19 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 07, 2007 2:38 pm
Příspěvky: 55
Bydliště: Spisska Nova Ves
Vcera som zo srotu doniesol kompresor neviete s coho moze byt?Ake otacky by priblizne mal mat?
Bol by vhodny do brzdnej sustavy na zadnu napravu (V3S)?
Příloha:
PA312313.JPG
PA312313.JPG [ 140.88 KiB | Zobrazeno 1166 krát ]
Příloha:
PA312315.JPG
PA312315.JPG [ 156.11 KiB | Zobrazeno 1084 krát ]
Příloha:
PA312316.JPG
PA312316.JPG [ 148.77 KiB | Zobrazeno 1125 krát ]



Pri akom minimalnom tlaku dokazu V3S brzdy fungovat?
Příloha:
PA312311.JPG
PA312311.JPG [ 134.77 KiB | Zobrazeno 1052 krát ]

Zo srotu mam aj vodny hasiaci pristroj (objem nieco nad 10L).Da sa pouzit do tejto vzduchovej sustavy?
Aky tlak zvladne?
Bude stacit objem 10L na dva brzdove valce V3S?

Dik za vase nazory.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: sob lis 01, 2008 1:24 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 27, 2007 8:08 pm
Příspěvky: 101
Bydliště: Volary
Kompresor je z avia stačit by měl.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: sob lis 01, 2008 4:14 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:01 pm
Příspěvky: 667
Bydliště: Český Těšín
Pokud nebudeš vypinat motor tak by to mělo brzdit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: sob lis 01, 2008 5:05 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 06, 2007 10:32 pm
Příspěvky: 481
Bydliště: pardubicko
já počítám s tím že se vzduchojemem 40l to ubrzdí obě nápravy z v3sky

_________________
ZETOR it´s life style


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: sob lis 01, 2008 7:13 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 12, 2007 5:44 pm
Příspěvky: 334
Bydliště: Vysoká Pec, okr. Chomutov
Souhlasiom,taky bych toi tak videl, kompresor mazany tlakem z avie a ta bandaska by mela stacit na dva valce.

_________________
TRAKTOR FOREVER..:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: ned lis 02, 2008 12:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Příspěvky: 1897
Bydliště: Šanov
Bydliště: Zlínský kraj
bohate to staci

_________________
kdo nic nedale nic neskurvy
muj stroj viewtopic.php?f=20&t=2537
http://www.sanovskestroje.wbs.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: ned lis 02, 2008 1:50 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 7:15 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Benešovsko stř. čechy
stačit to bude... mám jej také doma, sice né na traktoru ale přes elektromototr... jsem tam něco dofouknout... Ty brdy doporučuji udělat přes dva klasické vzduchové kohouty jako půlené... já mám ovládání hned pod sedačkou... jinak mě ten kocour co má k 2t brzdí snad již při 1,5 :)

_________________
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: ned lis 02, 2008 12:20 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 07, 2007 2:38 pm
Příspěvky: 55
Bydliště: Spisska Nova Ves
Dik vsetkym.To som rad ze to pojde takto :) .Len neviem ako bude s tym mazanim asi bude mazany len olejom v klukovej skrini a ku kluke pojde len hadicka z klukovej skrine.Olej bude tlaceny piestom ked pojde smerom dole.Nadobku na olej umiestnim vedla kompresora.
Co vy na to?
Ake max. otacky moze mat tento kompresor?
Nedal by sa spravit na niejaky el.motorcek 12v?Ci to bude slabe?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: ned lis 02, 2008 12:23 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 07, 2007 2:38 pm
Příspěvky: 55
Bydliště: Spisska Nova Ves
Kutil3 píše:
stačit to bude... mám jej také doma, sice né na traktoru ale přes elektromototr... jsem tam něco dofouknout... Ty brdy doporučuji udělat přes dva klasické vzduchové kohouty jako půlené... já mám ovládání hned pod sedačkou... jinak mě ten kocour co má k 2t brzdí snad již při 1,5 :)


Ked som dobre pochopil tak tvoj kocour brzdi uz pri 1,5Atm? Takze 2Atm budu stacit?
dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: pon lis 03, 2008 10:56 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 7:15 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Benešovsko stř. čechy
omi píše:
Kutil3 píše:
stačit to bude... mám jej také doma, sice né na traktoru ale přes elektromototr... jsem tam něco dofouknout... Ty brdy doporučuji udělat přes dva klasické vzduchové kohouty jako půlené... já mám ovládání hned pod sedačkou... jinak mě ten kocour co má k 2t brzdí snad již při 1,5 :)


Ked som dobre pochopil tak tvoj kocour brzdi uz pri 1,5Atm? Takze 2Atm budu stacit?
dik.

solo traktor ano a to vždy když jej natočím a potřebuji třeba zapřáhnout vlek či naviják prostě při pojíždění po dvoře jinak jsem názoru že 2 at je málo záleží z čeho dáš přepouštěcí ventil nebo jak jej případně seřídíš... :prace:

_________________
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: úte lis 04, 2008 9:25 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 22, 2008 11:54 am
Příspěvky: 694
Bydliště: okr.Trenčín - Horné Srnie
Pozri sa na môj traktor - Kríženec v sekcií 4 X 2. Ja mám ten istý kompresor s dvoma vzduchojemami s AVIE. Brzdím aj vlečky. Na vlečkách mám vzduchokvaspalinový prevodník. Len musíš zabezpečiť mazanie s motora. Prekontrolovať po úoravách tlak oleja! Tlak vzduchu mám 8 atm. Regulačný ventíl s A-31T. Pri tlaku 4 atm. odbrzdí parkovaciu brzdu. Pod uvedením tlakom sa nepohnem s miesta.
Tlak oleja je treba zobrať s olejografu a vrátiť ho späť do olejovej vane motora. Je to najednoduchšie riešenie. Kompresor je stavaný na tlakové mazanie.


Přílohy:
2.JPG
2.JPG [ 157.74 KiB | Zobrazeno 1135 krát ]

_________________
viewtopic.php?f=2&t=2997
viewtopic.php?f=48&t=3660
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: úte lis 04, 2008 10:19 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 07, 2007 2:38 pm
Příspěvky: 55
Bydliště: Spisska Nova Ves
Trochu som zalovil na nete a vejmi ma to nepotesilo :( ten hasiaci pristroj je stavany len na :
Příloha:
hp.JPG
hp.JPG [ 33.48 KiB | Zobrazeno 1121 krát ]

ci konstrukcny tlak je vyzsi a zvladol by aj 4at.?Asi si musim najst novu tlakovu nadobu? :zapomel:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: úte lis 04, 2008 12:08 pm 
Offline

Registrován: sob lis 03, 2007 10:51 pm
Příspěvky: 1
Bydliště: J.È.
omi píše:
Trochu som zalovil na nete a vejmi ma to nepotesilo :( ten hasiaci pristroj je stavany len na :
Příloha:
hp.JPG

ci konstrukcny tlak je vyzsi a zvladol by aj 4at.?Asi si musim najst novu tlakovu nadobu? :zapomel:


2,5MPa je cca 25 atm. 4 atm. zvládne s velkou rezervou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: čtv lis 06, 2008 9:42 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 7:28 pm
Příspěvky: 274
Bydliště: Stráž Nad Než.
já bych ho nechal foukat klasicky na 7-8 at. to je potom jistota šlápneš a stojí já když tam mám tak 3 at tak to brzdí ale do smyku se nedostane 8)

_________________
DEJ TAM NEJT A NECH TO BEJT!
viewtopic.php?f=13&t=1890


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kompresor-vzduchove brzdy V3S
UNREAD_POSTNapsal: pát lis 07, 2008 10:41 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 22, 2008 11:54 am
Příspěvky: 694
Bydliště: okr.Trenčín - Horné Srnie
Presne tak, keď chceš istotu, tak nech je riadný tlak. Isť splným nákladom bez dostatočnej rezervy vzduchu, tak radšej mechanické brzdy. Dôložite je mať tak isto riadné vzduchojemi, s dostačným objemom.
pragovák píše:
já bych ho nechal foukat klasicky na 7-8 at. to je potom jistota šlápneš a stojí já když tam mám tak 3 at tak to brzdí ale do smyku se nedostane 8)

_________________
viewtopic.php?f=2&t=2997
viewtopic.php?f=48&t=3660


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Vazaci-technika