Čelní nakladače

nakladače, jeřáby, lopaty za traktor, stohařr, zdvižky, ruky..

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
Duppy_pu

Re: Čelní nakladače

#1216 Nový příspěvek od Duppy_pu »

Tak jsem nakonec objednal IT1600 od p. Ehrenbergera. Super slusne jednani, co se reklo, to platilo.

Vzal jsem ho s viceucelovou lopatou s drapaky a rychloupinakem hadic. Hned jsem musel dodelat Hydrostaticke rizeni, original to vubec nedavalo.

Kdyz polozim lopatu na rovine a nafoukam kola nastejno, na 2 bary, zda se ze je nakladac trochu krivy. Jak to mate Vy? Je tam asi 4cm rozdil mezi levou a prsvou stranou. Podle vseho jde chyba uz z podvazani traktoru.
Jak to mate Vy?
Obrázek

Míšánek

#1217 Nový příspěvek od Míšánek »

Já jej mam na Crystalu rovně. Teda nejsem si jistý tak, že bych dělal takovouhle kontrolu na rovném podkladů jako ty, ale usuzuji to z te práce co mi to dělá. Kdyby mi pri nabírání jednou stranou podřezával tak si jsem jistý že bych to urcite poznal. Byt tebou tak bych určitě řešil reklamaci, protože tohle bude do budoucna na 100% na hovno

Jinak jak jsi spokojený s tim pistovým akumulátorem tlumení rázů? Já jsem s tím spoko vůbec nebyl jelikož mi to v podstatě vůbec netlumilo, tak mi ho pak nahradili za dva veliké membránové tlumiče které uz opravdu tlumiče a pri zapnutém tlumení nakladač krásně chodí nahoru a dolů pri přejezdu nerovností

Hranostaj

#1218 Nový příspěvek od Hranostaj »

Jestli je to opravu takto křivé, po čase bude křivý břit-ušoupaný k jedné straně. A také bude trpět celá konstrukce nakladače.

Duppy_pu

#1219 Nový příspěvek od Duppy_pu »

Díky za názor. Dneska jsem to celé nafoukal rovnoměrně, abych vyloučil křivý traktor (při měření byl výsledný rozdíl 5mm na střed levého / pravého kola.

Měřil jsem na podvázání traktoru spodní čep (uložení výložníku) a tam to dělalo rozdíl cca 2cm (šířka je tam odhad cca 70cm). Na celé lžíci 180cm už to dělá ty 4cm. Ten náklon jsem viděl na začátku i při zvedání lžíce z traktoru. Nicméně, čekal jsem ještě až udělám orstu a celé to nafoukám. Výsledek je ale pořád křivý.. Začnu to tedy řešit.

sadlicko

#1220 Nový příspěvek od sadlicko »

a máš to pořádně odvzdušněný? netlačí ti jeden píst víc?
.
jinak se taky zeptám, jestli někdo víte.. mam jednočinné pístnice a prostor jak říkáte pod pístem (kolem pístní tyče) není odvzdušněn. Je tam jen jakýsi ventilek mezi prostorem pod a nad pístem.
Setkal jste se s tím někde někdo?

Míšánek

#1221 Nový příspěvek od Míšánek »

Jeden píst nemůže tlačit vic když jsou mezi sebou propojené paralelně.

Nejde ani o oloupané břit, ale spíš o to ze uděláš práci na prd, furt budeš delat nakloněnou rovinu když budeš něco hrnout a naopak nevezmeš vše co potřebuješ naložit, v tom vidim hlavní problém. 4cm je fakt dost.

Dej vědět jak jsi pochodil.

Zetor15

#1222 Nový příspěvek od Zetor15 »

Hlavne se ujisti jestli neni problem v traktoru jestli stoji rovne uz jsem videl zadni gumy jedna znacka i dezen ale na prumeru rozdil 7cm

Duppy_pu

#1223 Nový příspěvek od Duppy_pu »

V traktoru by problém být neměl. Nafoukal jsem na stejně, změřil výšky zadních středů atd. Vypadá to na křivé podvázání. Zatím beznadějně čekám, nicméně, jsem domluvený s p. Ehrenbergerem, že se zastaví až pojede mým směrem. Věřím, že to vyřešíme ku spokojenosti.

Bellian

#1224 Nový příspěvek od Bellian »

Mám ten stejný nakladač, včera jsem na to hodil vodováhu.

Hlavní usazení čeláku

Obrázek

Obrázek

Pod traktorem vzadu u portálů. Vepředu taky v rovině.

Obrázek

Obrázek
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W

Duppy_pu

#1225 Nový příspěvek od Duppy_pu »

Ano, problém je v tom podvázání, je nějaké zkroucené / špatně vypálené... Levý čep uložení výložníku je vůči pravému výš. Zatím stále bez výsledku, čekám na návštěvu / vyjádření prodejce.

Odpovědět

Zpět na „Manipulační technika“