výfuk na Zetor 5545
Moderátor: Lukashil
- johndeere
výfuk na Zetor 5545
Chtěl bych udělat nový výfuk na zetor, ten můj sice neni uplně špatný, nijak díravý apod, ale říkal sem si kdybych udělal nerezový, tak je na pořád, nebo sem přemýšlel že bych udělal místo klasického nahoru vyvedený dolů za traktor, ale mám strach abych pří žních a lisování slámy neco nepodpálil. Nemáte s tím někdo zkušenosti např. jestli koupit radší nerezovou trubku nebo stočit a zavařit silnější nerez plech? Popř fotky výfuku spodem? Díky za rady
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Re: výfuk na zetor 5545
Pod ten traktor bych se stim necpal, mě u eresa kape vstřikovač a bleje to naftu do vejfuku a jak je o senách prašno tak se celej obalil a v delším kopečku chytil plamenem, naštěstí na tom nemá co hořet tak to odnesl jen klíňák, ale od tý doby mám z toho respekt
- johndeere
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem přemejšlel o výměně výfuku, nedávno jsem někde na webu viděl místo výfuku jenom nerez rouru , myslíte si že je to blbost 
holá roura tak na turbo,. ale na atmosféře to dělá hroznej kravál ,. tahá to za uši 
Naposledy upravil(a) jirka320i dne stř čer 09, 2010 10:38 pm, celkem upraveno 2 x.
dívej se mi pod ruce věčně tady nebudu..
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
něco takovýho jsem viděl , a proč se ti nepovedl
řve to hodně nebo co
- johndeere
Něco takovýho bych chtěl udělat, ale z nerezu a udělat ho klasicky jak býval na starších UŘ1.
Dvě trubky nerezový s menším průměrem a mezi to navařit doprostřed jednu sirší a do ni vevařit pár kruhů vyřízlých z perforovaného nerezového plechu a to nasadit na to originál litinové koleno co vede z motoru, ale nevím jak to bude vypadat, jestli se nebude nejak deformovat, z jak silného materiálu apod...
Ahoj,nejlacinší to budeš měť dyž zeženeš kus plěchu necháš stočiť a povařiť,silu bych viďél tak 1,5-2mm Ináč zhnije aj ten.Měl sem totiž také na autě takový fajný tuninkový,dva ľaufy,kurva šak stál 8500 a zhruba za 8 roků bylo po něm,takže co rok to tisícovka 
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
ale neřval zvuk celkem dobrej ale dusil se,. měl moc přepážek,. malej průchod,. ale až bude nálada pude pod kudlu.. ehm pod flexuRobert píše:něco takovýho jsem viděl , a proč se ti nepovedlřve to hodně nebo co
- johndeere
Kolik jsi tam měl přepážek a jaký? Z čeho? Perforovanej plech, jaké díry, nejaky kruhy z pevnějšího ocelovýho síta???jirka320i píše: ale neřval zvuk celkem dobrej ale dusil se,. měl moc přepážek,. malej průchod,. ale až bude nálada pude pod kudlu.. ehm pod flexu
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
jeden děda ve vsi přišel že potřebuje zavařit vejfuk , a že prej si ho zalepí sám jenom abych mu natáhl hadice od autogenu, a jak vaři to spodní čelo tak jsem se podíval dovvitř a měl ho normálně durch, bez přepážek , byl to ten starej kulatej a neřek bych že mu to řvalo 
Re: výfuk na Zetor 5545
johndeere píše:Chtěl bych udělat nový výfuk na zetor, ten můj sice neni uplně špatný, nijak díravý apod, ale říkal sem si kdybych udělal nerezový, tak je na pořád, nebo sem přemýšlel že bych udělal místo klasického nahoru vyvedený dolů za traktor, ale mám strach abych pří žních a lisování slámy neco nepodpálil. Nemáte s tím někdo zkušenosti např. jestli koupit radší nerezovou trubku nebo stočit a zavařit silnější nerez plech? Popř fotky výfuku spodem? Díky za rady
Predelat spodek misto trihranu dat rouru aby pasla na tvy koleno a je to
http://stroje.bazos.cz/inzerat/53186137/Zetor.php