Pěkný Pavle na jaký kvality si jel? Z toho videa vypadá že jedeš jak drak, já letos jezdil 1-3 na 2-1 se mu nechtělo
A Este na tý fotce máš to pole nějak hodně zarostlé to je výdrol po kombajnu ?
Zvuk 120 super, ale jak říkáš to přeposlouchání se.mi občas stává taky
Děkuji Ořu na 1-4 zajíc Utáhne to i na 2-2 želva ale ta dvojka už je v převodovce unavenější, tak ji šetřím. Ono na tu redukovanou se mi zdá že to jede lehčeji. Stejně mě ta převodovka jednou nemine, tak mám v záloze tříkvalt ze 160.
Jo někdy to řeším až moc některý věci, ale nechci být pak na sebe nasranej že sem se na to vyflák. Ale někdo na nějaký údržby sere a jezdí mu to furt, v tomhle je ten svět strojů někdy nespravedlivý
No to obsrostlé je oves, od kombajnu toho mnoho není ale rozšmajdali toho dost divočáci a trochu už se při sklizni sypal, sklízelo se kvůli počasí dost dlouho.
Je to presne jak pises, kdo akorat pochcije kolo a polemta kapotu naftou, tomu to jezdi i kdyby hovna padali i s nekvalitnima dilama, i na nekvalitni palivo.....
Doma se s tim mazlis jak s miminem a roste z toho rozmazlenej fracek....
Já co občas jezdim se 16045, tak mi ten trojkvalt nevadí, no je fakt že tam je ten výkon znát. Zase si říkám, že ve 120 ten tříkvalt musí vydržet dlouho. Ale je fakt, že na 15 hektarů to je asi jedno to asi vydrží i čtyřkvalt když se dá dokupy. Zetorakjirka má taky ve 120 tříkvalt, PřemaLebiš ho tam měl taky myslím.
No uvidím, za tříkvalt jsem dal 10tis a byla kousek od baráku
Zdar pro třiklalt si přijedu za ty peníze aspoň bude nějaká ta uhlíková stopa . Měl jsem třikval v 12045 a všechny polní práce jsem dělal většinou Na velkou 1+ nasobič . Teď ty práce přebrala 16145 a je to zase ta 1 ale jsou dny kdy se zapojuje 12045 do předsetovych práci pluh jen tak sporadicky ale taham ho na redukovanou 3 malá velká podle navigace 7.7 km/hod smyky 6m to samý nebo redukována 4 to je cca 10 km /hod ale nevím jak u normalní převodovky mám ji zrychlenou.to je za mě
Felda dostala takové poslední pomazání než nás technická rozdělí Už ji dost požrala koroze, nejspíš STK nedopadne za půl roku, ale dokud to jezdí tak to musí brzdit
Kurde felda zlate auto uplne,kdyby snad mela klimatizaci tak bych ji nikdy nepustil, ceny dilu stokorunove spolehlivost dobra jako moje mladenecke auto a fakt super
Taky byla 2000r.v. 1,3mpi trošku mě to v mladi bralo takze lehke upravy museli byt,zadni kotoucova naprava ,,kapalinova ručni brzda celonerezovy vyfuk od svodu
Pěkně šlehala plamen HP podvozek,.
Tak feldam zdar
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Joo felda na dojíždění do práce super, na delší trasy je to pro mě nepohodlné, jsem celkem velkej a vysokej, tak buď musim mít skrčený nohy nebo natažený ruce. Ale díly za hubičku, komplet brzdy na zadek tak jak na foto včetně lanovodů, ložisek, válečků atd tak 2000. Za to se nedá koupit na nějaký auta ani čep.
Jo ote velikosti,nemusiš řikat bracha 205cm takze zanim uz nikdo moc sedet nechtěl
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)