Prosím majiteľov traktorov Zetor 7245 Horalsystém o poskytnutie technických údajov pretože v mojom osvedčení o evidencii (TP) chýbajú niektoré údaje a nie som si istý či tam majú byť štandardne zapísané, alebo sa vydávali tieto osvedčenia pre tento typ traktora bez týchto údajov - prípadne ich niekto zbudol zapísať do tlačiva pri prihlasovaní traktora do evidencie na polícii.
1. Aká je najväčšia prípustná hmotnosť pripadajúca na prednú a zadnú nápravu. ( ja tam mám 0/0 )
2. Aká je najväčšia hmotnosť prívesu nebrzdeného a brzdeného ( ja tam mám 0/0 )
3. Aký je počet miest na sedenie / z toho núdzových ( ja tam mám 1/0 čo ma dosť štve lebo podľa toho by som nemohol mať v kabíne sedadlo pre spolujazdca).
4. Len pre porovnanie: Aké sú celkové rozmery dĺžka, šírka, výška
5. Len pre porovnanie: Aká je prevádzková hmotnosť a najväčšia prípustná celková hmotnosť traktora.
Ďakujem všetkým za ochotu.
Technické údaje Z 7245 Horalsystém
Moderátor: Lukashil
Re: Technické údaje Z 7245 Horalsystém
Zetor 7245 Horal system + NSH 30 + ...
Run, you clever boy and remember...
Run, you clever boy and remember...
-
Zdravim panove a přeji pěknou sobotu,doplnim ty udaje z velkeho TP.
1.povolena hmotnost předni naprava-max.19,62kn zadni naprava-max.35,32kn
2.hmotnost přivěsu-10200kg, a na svazich nad 11 stupnu 4500kg
3.počet mist k sezeni 1-0-0
4.rozměry delka4530,šiřka2260,vyška2713mm
5.hmotnost pohotovostni,a, 4180kg c,celkova5600kg
tak to je vše co tě zajimalo a jestli mě to pujde tak sem naskenuji techničak,misto k sezeni je omezene z duvodu bespečnosti protože sedačka řidiče ma origo bespečnostni pas .Ale take tam mam sedačku spolujezdce přidanou ,toto omezeni je kvuli praci na svahu zatim ahoj Standa. Ted to tady skenuji a koukam že to sem už Vizir poslal me udaje jsou stejne. Jen ten muj je vyroben na silvestra 1987 tak ahoj.
1.povolena hmotnost předni naprava-max.19,62kn zadni naprava-max.35,32kn
2.hmotnost přivěsu-10200kg, a na svazich nad 11 stupnu 4500kg
3.počet mist k sezeni 1-0-0
4.rozměry delka4530,šiřka2260,vyška2713mm
5.hmotnost pohotovostni,a, 4180kg c,celkova5600kg
tak to je vše co tě zajimalo a jestli mě to pujde tak sem naskenuji techničak,misto k sezeni je omezene z duvodu bespečnosti protože sedačka řidiče ma origo bespečnostni pas .Ale take tam mam sedačku spolujezdce přidanou ,toto omezeni je kvuli praci na svahu zatim ahoj Standa. Ted to tady skenuji a koukam že to sem už Vizir poslal me udaje jsou stejne. Jen ten muj je vyroben na silvestra 1987 tak ahoj.
Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem. Konečne mám v tom jasno prečo má tento typ traktora iba jedno miesto v kabíne. Ja som si potreboval doplniť do TP spomínané údaje a na odbore dopravy mi nechceli zvýšiť počet miest na sedenie na 2/1 lebo že je to teraz veľmi prísne a potreboval by som to ošetriť procesom prestavby vozidla. Takáto záležitosť by ma vyšla vyše 500 €. Bolo by potrebné zohnať firmu ktorá má oprávnenie robiť prestavby vozidiel, súhlas zástupcu Zetor pre SR na montáž sedadla ( tento súhlas už mám ), urobiť kontrolu originality, požiadať odbor dopravy o povolenie prestavby a nakoniec zapísať údaj do TP. To miesto pre spolujazdca by som potreboval mať v TP lebo chodíme do lesa po cestách a pri dopravnej kontrole by mohol byť problém keď natrafíme na nejakého frajera policajta.
Ešte raz všetkým ďakujem.
nevidím dôvod, prečo by sa mala robiť kontrola originality!!!!!!!!!! Ta sa vzťahuje na dovezené traktory a uplatňovať zákon o KO smerom dozadu je retrospektíva. Lenže na odbore dopravy majú z toho všetko možné, len nie jasnno. Mňa žiadali o KO keď som mal namontovaný v traktore iný druh agregatu, pritom r.v. traktora je 1974. Takže komentár o ich zmýšľaní je zbytočný.filippo píše:Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem. Konečne mám v tom jasno prečo má tento typ traktora iba jedno miesto v kabíne. Ja som si potreboval doplniť do TP spomínané údaje a na odbore dopravy mi nechceli zvýšiť počet miest na sedenie na 2/1 lebo že je to teraz veľmi prísne a potreboval by som to ošetriť procesom prestavby vozidla. Takáto záležitosť by ma vyšla vyše 500 €. Bolo by potrebné zohnať firmu ktorá má oprávnenie robiť prestavby vozidiel, súhlas zástupcu Zetor pre SR na montáž sedadla ( tento súhlas už mám ), urobiť kontrolu originality, požiadať odbor dopravy o povolenie prestavby a nakoniec zapísať údaj do TP. To miesto pre spolujazdca by som potreboval mať v TP lebo chodíme do lesa po cestách a pri dopravnej kontrole by mohol byť problém keď natrafíme na nejakého frajera policajta.
Dušan
nevidím dôvod, prečo by sa mala robiť kontrola originality!!!!!!!!!! Ta sa vzťahuje na dovezené traktory a uplatňovať zákon o KO smerom dozadu je retrospektíva. Lenže na odbore dopravy majú z toho všetko možné, len nie jasnno. Mňa žiadali o KO keď som mal namontovaný v traktore iný druh agregatu, pritom r.v. traktora je 1974. Takže komentár o ich zmýšľaní je zbytočný. Dokonca mali tu drzosť, že odmietali certifikát vydaný oficiálnym zástupcom fi Zetor na SK z Martina od Ing.Kompana. Akurát že som sa nedal odbiť.filippo píše:Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem. Konečne mám v tom jasno prečo má tento typ traktora iba jedno miesto v kabíne. Ja som si potreboval doplniť do TP spomínané údaje a na odbore dopravy mi nechceli zvýšiť počet miest na sedenie na 2/1 lebo že je to teraz veľmi prísne a potreboval by som to ošetriť procesom prestavby vozidla. Takáto záležitosť by ma vyšla vyše 500 €. Bolo by potrebné zohnať firmu ktorá má oprávnenie robiť prestavby vozidiel, súhlas zástupcu Zetor pre SR na montáž sedadla ( tento súhlas už mám ), urobiť kontrolu originality, požiadať odbor dopravy o povolenie prestavby a nakoniec zapísať údaj do TP. To miesto pre spolujazdca by som potreboval mať v TP lebo chodíme do lesa po cestách a pri dopravnej kontrole by mohol byť problém keď natrafíme na nejakého frajera policajta.
Dušan