Tak to přeju hodně zdaru a nervů
S odpružením nápravy (k tomu dáš asi i nový čepy, uvidíš jak to bude vylágrovaný.. apod), brzdama a uzávěrkou, jsem začal loni, co se mi dostala naše 70tka do ruky... Letos jsem začal s hydraulikou a traktor byl na čtyři velký kusy. Když rozděláš převodovku, rozděláš i rozvodovku a koukneš na diferenciál a zjistíš, že je to všechno marný

Já už jsem ve fázy, že převodovka je nově udělaná i se spojkama, rozvodovka je taky udělaná, ne už nově, ale vymezuju vůle, teď o víkendu jsem nasadil komplet přetěsněný portály (ložiska se v litinovém obalu samozřejmě protáčela). Kabina je rozebraná na rám, aby se mohla vyvařit a o nový kapotáži na předek, o který jsem také přemýšlel už prozatím nepřemýšlím, protože jen samotný těsnění na skla bude zase ranec

Peníze jsem přestal počítat a hydraulika ještě leží na kousky ve stodole. Ale už to nesmím vzdát a naopak je třeba vydržet, proto Ti přeju ještě jednou hodně zdaru a nervů!

(vlákno si nezakládám, ale budu Tě sledovat, jestli procházíš stejným vývojem jak já

)
Ať se daří...