Pepova 69

Moderátor: Lukashil

Odpovědět
Zpráva
Autor
red.bill

Re: Pepova 69

#106 Nový příspěvek od red.bill »

Nereagoval jsem na tebe... ale, že se ty oka narovnávají je běžný, kor u domácích staveb, prostě najeb tu nápravu co nejvíc dozadu ať to dotěžuje traktor... nikdy jsem to prasknout neviděl ale neznamená to, že rupnout nemůže

Pavel

#107 Nový příspěvek od Pavel »

Jestli myslíš to oko na prvním obrázku tak to bejvalo na mts horalech ,krmnejch vozech buď se ohlo nebo prasklo jednou mne to prasklo když sem jel z kopce a krystal to měl pod prdelej

Pepa6911

#108 Nový příspěvek od Pepa6911 »

Původní oko je ohnuté origo, ale já ho měl ohnuté takhle

Obrázek

Co jsem okoukal u sousedů tak 2 horaly ze dvou mají rovnoběžně uchycení i samotné oko.
Tak jsem to polil barvou na defektoskopii, bohužel jsem nefotil, a moje bylo skutečně popraskané do hloubky.. Že oka praskají jsem věděl od chlapů tady z okolí, sice se shodli že to bylo vždy po nějakém přejetí mudly a pod ale nebudu to riskovat..
Nicméně pokračuji dál, rád bych někdy něco dělal po někom schopném. Ložiska narvana grafitkou, jedna KM matice prasklá, páč je nejlepší to dotáhnout sekáčem. Podložky na zajištění samozřejmě ko. Jediné co mě těší že se svým ježděním už na to nesahnu. Takže zrovna i rozborka brzd včetně válců.

Obrázek

Obrázek

Pepa6911

#109 Nový příspěvek od Pepa6911 »

Bohužel počasí nepřeje abych to stříkal venku a dílnu si nechci zaprasit. Takže je vše v základu štětkou a snad z jara bude síla to ještě striknout.
Komplet nová elektrika, vyčištěné komplet brzdy, válce, protažené kolové závity ( mmch už ke štvalo točit očkem sikovkama tak pár min na soustruhu a držák na očko je já světě)
Takže teď nechám vyzrát barvu, udělám resty na autech a přijde čas na traktor, po víc jak roce😁

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pepa6911

#110 Nový příspěvek od Pepa6911 »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“