Ahoj, opožděně přidávám pár fotek z nedělní Novoroční jízdy Starokolinskych traktorařů. Sešlo se 13 strojů a byla to příjemná relaxační projizďka. S největší pravděpodobností bude společné foto na letošních plakátech
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Díky je pravda že ti bez kabin byly nabaleny jak hokejoví brankáři ale zase ta zima měla krásnou atmosféru. A já byl dost překvapen že jsem měl v kabině celkem teplo,nebylo to na tričko ale nemrznul jsem dost mě udivilo že ta trupka od chladiče slušně topí
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Díky, akce byla cca hodinu i s pozovanim pro fotografy a trasa byla kolem vesnice přes polní cesty a louky a část byla skz obec. Trasa tak max. 3km,víc by to asi ti bez kabin nevydrželi jinak věřím že jestli máš v okolí taky takové nadšence tak to není problém uspořádat
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Ahoj,přibral jsem nějaký pozemky a přemýšlím jak je vyznacim. Je to několik parcel co na sebe navazují, naštěstí začínají od cesty. A můj problém je jak to nejlépe vytyčit když s pravé a levé strany "mých" pozemků jsou cizí. Nejhorší je že je to vše v několik let neobdelavanem celku a nechat si to úředně vymeřit nechci. Přece nebudu platit něco co mi neříká pane. Díky za tipy
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Prý na to existuje celekem přesná aplikace do mobilu.. Samozřejmě že není určená pro vytyčování hranic pozemků.. ale jestli ti to stačí +- nějákej metr tak by to mělo stačit..jinak leda sáhovku a zkusit se chytit pohle cesty a katastrální mapy..
Díky, o té apce jsem ještě neslyšel. Jinak to dopadlo jak říkáš. Snad jsem to přibližně trefil ale s obou stran jsou pole nechane ladem a při nezájmu majitelů o případný pronájem to bude asi jedno jestli jsem +- dobře zaměřil
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Budeš brát i okolní pozemky? U nás je o pozemky nouze...všechno má buď jeden velkej soukromník nebo ZD...Takže není skoro šance něco dostat a aby něco leželo ladem, to už se nestane...
U nás je taky nouze veliká. Tohle mám 8km od baráku ale furt se to vyplatí. Zatím jsem tam získal 2,1ha ale ještě aspoň 3ha se tam volně valí zarostlé. Akorát majitelé nějak nemají chuť získat nějaké ty peníze z nájmu s osmi oslovených se ozval jeden. A to tam minimálně 15let roste jen tráva a nálety
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011
Je to škoda.. lidi jsou opravdu neochotný cokoli podnikat okolo pozemků... můžeš slibovat cokoli.. že jim dáš víc, naturálie, že všechno zařídíš, stačí plná moc.. ale ani je nehne... radši všechno nechaj družstvu... a většinu pozemků co tady ležely ladem už mám..
Je to tak no . Přitom tady na tohle nikdo dotace nebere je to ladem a jen majitelé platí nájem. Furt doufám že až uvidí že se vedle něco děje tak že změní názor a na podzim zvetsim výměru
Zetor 7011
Class Europa
ex-Zetor 5511
ex-Zetor 4011