zetor 5511
Moderátor: Lukashil
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
5511
Jestli máte nìjaké foto 5511 tak ho sem pøidejte.
Nepovazoval bych 5511 za mensiho pracanta. Je to celkem silny traktor. Jinak je hodne dobre, ze mate puvodni nalepku na boku
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
56 je modifikace 55. Je to traktor s BEZPECNOSTNI kabinou = velkou. Tyhlety male hranate a male kulate nejsou povazovany za bezpecnostni. Ale dnes po vsech prestavbzch v JZD a STS uz maji i nektere 55 bezpecnostni kabiny.Jakub píše:To mi vysvìtlete, jaký je rozdíl mezi 5511 a 5611, já myslel, že 55 je bez kabiny a 56 je s kabinou, ale jak se tak dívám, tak to asi nebude pravda...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
- octaviaman 1
-
- stano 4011
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Tu tam mìl pøedchozí majitel. Nejdøív jsem ji chtìl sloupnout, ale nakonec jsem ji tam nechal a zaèali jsme mu øíkat "FERDA"Peetan píše:Mì se spíš líbí ta nálepka na skle...Tom píše:Nepovazoval bych 5511 za mensiho pracanta. Je to celkem silny traktor. Jinak je hodne dobre, ze mate puvodni nalepku na boku
- 7711
- Kontaktovat uživatele:
Dávam ti tu schému vzduchových brzd z katalogu náhradných dielov Z5511.
Ja na Z6718 tam mám namiesto 26.vyrovnávaèa tlaku regulátor tlaku.
Na mojom to je urobené inak.Zaèína to kompresorom odkia¾ ide trubka do regulátora tlaku.Odtial zase ide trubka na konci ktorej je rozboèka tvaru T.Z jednej strany to ide do vzduchojemu az druhej do brzdového ventilu.Pred ventilom je rozboèka z ktorej ide trubka ku tlakomeru.Z brzdového ventilu ide trubka do zadu traktora kde je ukonèená spojkovou hlavou.
Ja na Z6718 tam mám namiesto 26.vyrovnávaèa tlaku regulátor tlaku.
Na mojom to je urobené inak.Zaèína to kompresorom odkia¾ ide trubka do regulátora tlaku.Odtial zase ide trubka na konci ktorej je rozboèka tvaru T.Z jednej strany to ide do vzduchojemu az druhej do brzdového ventilu.Pred ventilom je rozboèka z ktorej ide trubka ku tlakomeru.Z brzdového ventilu ide trubka do zadu traktora kde je ukonèená spojkovou hlavou.
-