ládíkuv zetor 5611
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
ládíkuv zetor 5611
tak tady nejake foto traktoru
Naposledy upravil(a) ládík dne čtv úno 26, 2009 11:39 am, celkem upraveno 2 x.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: bucifalek
co to tam mas za pridelany budik ???ládík píše:a jeste
-
- Kontaktovat uživatele:
to mam otáčkomer a tachometr
inak traktor zetor 5611 se zatkem zetor 6718 a prední kapota ze zetoru 6911 motor 5501
inak traktor zetor 5611 se zatkem zetor 6718 a prední kapota ze zetoru 6911 motor 5501
Myslím, že to patrí do nesériové traktory Zetor. Inak pená zlatanina.ládík píše: inak traktor zetor 5611 se zatkem zetor 6718 a prední kapota ze zetoru 6911 motor 5501
Zetor 4011
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
slátanina neslátanina, hlavně že to funguje a majitel je spokojenJanci píše:Myslím, že to patrí do nesériové traktory Zetor. Inak pená zlatanina.ládík píše: inak traktor zetor 5611 se zatkem zetor 6718 a prední kapota ze zetoru 6911 motor 5501
Co je na tom slátaného? Motor je standartní pro 56tky, karoserii z 69tek si taky dává na traktor víc lidí, akorát jsem přesně nepochopil, co tam je z té 67ky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Zetor
Z té 67ky bude asi zadek=převodovka+dif+portály.Taky bych to dal do nesériových Zetorů.Tom píše:Co je na tom slátaného? Motor je standartní pro 56tky, karoserii z 69tek si taky dává na traktor víc lidí, akorát jsem přesně nepochopil, co tam je z té 67ky
Jo aha zadek, já jsem v tom slově hledal co v tom neníZetor píše:Z té 67ky bude asi zadek=převodovka+dif+portály.Taky bych to dal do nesériových Zetorů.Tom píše:Co je na tom slátaného? Motor je standartní pro 56tky, karoserii z 69tek si taky dává na traktor víc lidí, akorát jsem přesně nepochopil, co tam je z té 67ky
No, tak v tom případě bych to taky dal do těch nesériových Zetorů.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- octaviaman 1
No já sím myslím ,že to sem Ládik zařadil dobře.
Jsou tady mnohem neseriovějjší ZETORY prezentované jako plně seriové
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
octaviaman 1 píše:No já sím myslím ,že to sem Ládik zařadil dobře.
-
- Kontaktovat uživatele:
hosi ja sem rad ze ten traktor jezdi
me je 15 let a sem rad ze sem ten traktor sestavel z jinych traktoru tak mi ho nepomlouvejte
me je 15 let a sem rad ze sem ten traktor sestavel z jinych traktoru tak mi ho nepomlouvejte
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Hoši,hoši. už se v tom zase moc šťouráte . Ještě že alespoň někdo má rozum a nechá to tady. Nevím proč do nesériovek. To za chvíli člověk bude mít kolo z jiného modelu a už to bude nesériový zetor????
Jinak pěknej kousek
Jinak pěknej kousek
Ked má koleso z iného traktora alebo kapotu, tak to je teda O.K.. Ale ked máš zadok Z67 a motor 5501 ,tak to asi neni original. Sak OK, ved to je len moj názor.
Zetor 4011