Ta na fotce s předkem je 5340 odněkud dotažená.
Njn mě ta 5611 přirostla k srdci, popravdě si na 72 nějak nemůžu zvyknout. Teď v zimě 72 musí motat než chytne a 56 se dvakrát převalí a jde a to stála od podzimu, ani naftu jsem nemusel čerpat. Pod 72 5 fleků od oleje pod 56 ani jeden, vše čisté. Otec nechce ani slyšet, že by zůstala doma. Spíše mě tlačí k prodeji, ale dokud nebude hotový les, tak jsem mu řek, źe o prodeji nechci ani slyšet. 72 jsem ještě do navijáku nezkoušel. Co mě na tý 72 fakt štve je místo v kabině. V5611 mám hofo věcí (4 kurty, komplet golu,ploché klíče, trháky, kadivo k hydraulice přechodky na rychlospojky, provozní kapaliny) bednu u kola plnou řetězů pro případ nouze a ještě se tam vlezou 4 lidi. Kdežto tady ani pravou stranou nemůžu vylézt aniž bych nedostal po palici sedadlem spolujezdce. A úložný prostor mizerný. Prostě z toho nemám takovou radost jakou bych měl mít. Já jsem po 72 taky hodně toužil, ale nejsem si jistý, jestli bych do ní šel, kdybych věděl co teď vím.
Mihi 25 neprodám to ne. No děda už to moc neřeší, ale ta 72 se kupovala kvůli němu, vždycky o ní mluvil.
Před měsícem jsem s 72 tahal souseda s naloženou 8t dřevem do vjezdu do baráku, no hrůza děs, všude led, neměl ani pořádně na vleku nafoukané kola. No akce nic moc, ani fotky jsem nedělal.
Pak jsem vozil dřevo v bedně a jak jinak než že 72 má užší uchycení na 3bod než 56. To je k vzteku prostě.
Kraj jsme museli prohazet, mám tam všude bordel, takže jsem se nemohl rozjet a akorát jsem se tam hrabal na místě. Pak s bednou už to bylo v klidu.
V sobotu jsme byli v lese, pěkná akce sice prvně sněžilo, ale pak přestalo a dalo se krásně dělat. No ten sních je v lese trochu horší, volant tam je prakticky na nic, většinou jsem zatáčel jen přes brzdy. Stromy padaly krásně a i přes to, že jsem je kácel já a žádný nezůstal viset, to se mi nestává často

. Nechával jsem to v 6m a pak to odvezu na klaďáku, ale to až sleze sníh, cesta je pořád pod sněhem, kde neprojedu ani s prázdným.
Tak to jen tak, uvidíme jak to dopadne.