Jimmyho 2511
Moderátor: Lukashil
- jimmy 4011
Jimmyho 2511
Zdravím.
Tak jsem se dnes stal šťastným majitelem Zetoru 2511.
Najel jsem s ním pouze pár metrů,ale zatím vypadá celkem v dobrém stavu.Až na půlvolantovou vůli v řízení.
Fotky dodám později,asi až v sobotu.Dřív to za světla nestihnu.
Tímto začínám shánět zadní závaží na tento typ (i s držáky).Kdyby někdo o nějakém věděl,budu rád.
Tak jsem se dnes stal šťastným majitelem Zetoru 2511.
Najel jsem s ním pouze pár metrů,ale zatím vypadá celkem v dobrém stavu.Až na půlvolantovou vůli v řízení.
Fotky dodám později,asi až v sobotu.Dřív to za světla nestihnu.
Tímto začínám shánět zadní závaží na tento typ (i s držáky).Kdyby někdo o nějakém věděl,budu rád.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jimmyho 2511
není náhodou od toho Holanďana co bydlí někde u Světlé nad sázavou???
Už se tešim na foto jak to vypada to si koupil na ty lehči prace nebo na veterana?
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
2511 to byla vždy moje srdečná záležitost. Kdybych neměl Supra jednu pro radost bych si pořídil. Těším na fotky
- jimmy 4011
v2000m píše:není náhodou od toho Holanďana co bydlí někde u Světlé nad sázavou???
Jo od něj.Ty ho znáš??
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- jimmy 4011
czlukas píše:Už se tešim na foto jak to vypada to si koupil na ty lehči prace nebo na veterana?
Obojí.Hlavně pro radost.
Werich
Werich
- jimmy 4011
Proč nemít 2 traktory?? Taky už mám 40cítku.Milhauss píše:2511 to byla vždy moje srdečná záležitost. Kdybych neměl Supra jednu pro radost bych si pořídil. Těším na fotky
Werich
Werich
- jimmy 4011
Tak nějaký to foto.Taky už jsem se v práci nemohl dočkat,tak jsem odešel dřív.(o to dýl tam zkysnu zítra )
Úprava fotek chvilku trvala,už jsem pozapoměl jak na to.
Úprava fotek chvilku trvala,už jsem pozapoměl jak na to.
Werich
Werich
Traktor je pěkny blahopřeji ke koupi.Budeš dělat přes zimu renovaci?
Tak to je jak naschval při patku byt v praci dele.
Tak to je jak naschval při patku byt v praci dele.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Krásná mašina. Ať slouží
Nakolik tě to vyšlo pokud to neni tajne?
Pěkná strojovna Bude to chtít trošku práce, ale o to lepší bude výsledek... taky by mě zajímalo, za kolik se dá takový traktor pořídit...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- jimmy 4011
Dík.Přes zimu na něj nejspíš moc nešáhnu,protože ho budu parkovat u bráchy (domů se zatím nevejde)
Nechám zatím opravit startér,koupím nové kuláky,kohout na vypouštění vody,musím sehnat 24ky ráfky+gumy,protože tam jsou 28ky s gumama na salát spuchřelejma,samá boule a podobný ptákoviny.
Pak musím někoho ukecat aby mi vyvařil zadní blatníky,protože jsou shnilé na kaši a nové k nesehnání.
Jelikož teď nemám ani korunu,toho je až dost.Lak určitě neplánuju.
Cenu zatím nechci takhle říkat protože se neví ani doma a nechci aby se donesla. Ale levná nebyla.
Nechám zatím opravit startér,koupím nové kuláky,kohout na vypouštění vody,musím sehnat 24ky ráfky+gumy,protože tam jsou 28ky s gumama na salát spuchřelejma,samá boule a podobný ptákoviny.
Pak musím někoho ukecat aby mi vyvařil zadní blatníky,protože jsou shnilé na kaši a nové k nesehnání.
Jelikož teď nemám ani korunu,toho je až dost.Lak určitě neplánuju.
Cenu zatím nechci takhle říkat protože se neví ani doma a nechci aby se donesla. Ale levná nebyla.
Werich
Werich
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
U nás v Mančicích byly na prodej dvě,to je už ale asi dva roky,za obě chtěl stejně,co kus to 45OOO Kč. Pokukoval jsem po nich. Moc pěkný. Byly z dovozu. Tato asi taky bude
To je ale celkem dobrá cena...Milhauss píše:U nás v Mančicích byly na prodej dvě,to je už ale asi dva roky,za obě chtěl stejně,co kus to 45OOO Kč. Pokukoval jsem po nich. Moc pěkný. Byly z dovozu. Tato asi taky bude
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz