nový prírastok
Moderátor: Lukashil
-
nový prírastok
nazdar chlapi . chcem sa vám pochváliť s mojím novým prírastkom. je to zetor 3511 s motorom 4701. je kompletný, plne funkčný, les sa treba s ním trošku pohrať.dúfam, že bude vyzerať aspoň ako moja zhorená 10145 po oprave. len mám problém s pridaním fotiek......
7211,10145,MDW514
Re: nový prírastok
Čau pošli mi je na e-mail poslal sem ti SZ.
ahoj pěkna koupě budeš dělat generalku nebo jen udržbu a jen malou opravu jako lak atd.?
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
-
nazdar.ešte neviem, ale jak sa poznám,tak to bude väčšia oprava....czlukas píše:ahoj pěkna koupě budeš dělat generalku nebo jen udržbu a jen malou opravu jako lak atd.?
7211,10145,MDW514
kolko si za to dal?si bol opity ked si to kupoval?
Vzhled není všechno Nevím, proč to všichni posuzujete podle vzhledu... A když je na tom nový lak, tak o tom prohlásíte že to je generálka štětcemlokcan píše:kolko si za to dal?si bol opity ked si to kupoval?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
ja by toto nikdy nekupil.
ta bandaska je tam parada )
ked sa toho chyti poriadny majster,tak z toho bude pekny stroj! len treba chciet a mat na to cas a trosku penazi!
ano to mas pravdu ze by sa to dalo poriesit ale tam treba vrazit hodne penazi stim asi ten chlapik ratal
ale zasa to ma lepsie ako keby kupil neaky domarobeny zlepenec
tak ako tu sa negeneralkuje? Daj nejake foto ako pokracujes s go!