Moderátor: Lukashil
No ono si to kus sedlo v tom bahně..Honza50 píše:hezky si ho zakopal,neměl by si lepší fotku těch řetězů?
Původně jsem chtěl dát na všechny čtyři kola.. Ale nějak sem zmeškal zimní přípravu a řetězy na zadek neposvařoval.. Tak když tady jezdíme furt na ledu, tak sem je dal alespoň na předekhalagacka1 píše:nedostava ta manžetovka tymi retazami na prdel nebolo by lepšie ich nechat len na zadnych
Mas velmi dobru volbu a kludne sa neboj ani 5748,674. atd. Spotreba je vyborna nemaj obavy hlavne az to ma dobry motor,lahke starty a funkcnu hydraulikukepep píše:Zdravím vás tady ve spolek.
Chtěl bych vás poprosit o radu. Dostal jsem kus lesa a nějaké to pole. Bohužel nemám žádný traktor a potřeboval bych s tím trochu poradit. Líbí se mi Zetor 5645 protože má předek, a za ty peníze je celkem dostupnej. Občas bych ho chtěl protáhnout do lesa, něco zaorat, popřípadě na něj dát pluh na zimu. Vlastně ani nevím jakou má takovej traktor spotřebu. Četl jsem, že je na něj problém s náhradními díly, jaké má ještě jiné neduhy a čeho se při koupi hlavně vyvarovat. Popřípadě co by jste mi doporučili vy? Děkuji za příspěvky.
Pepa Brdy píše:Chci na něj jěště dát závaží do kol-vzadu někdo ukradl z jedný strany ty 3. A co na předek jsou třeba nebo ne?