zetor 3545
Moderátor: Lukashil
zdar chlapi, jestli se do toho muzu vlozit.....,,zetor 3545,, je muj bratranek na fotkach ten blondak. Chci abyste vedeli ze nejde o identickou osobu, pokud pise neco co neni jasne tak se muzete zeptat i me, diky. Jde totiz o jeden a ten samy traktor, pouze o nem pisou 2 lide (ten druhy jsem já)
A ted k te skrince...je delana, novou jsem nemohl sehnat.
- stano 4011
no mne sa zdalo ze ten traktor uz duska prezentoval asi 1,2alebo 3 mesiace do zadu a na tu stranku chodievam ,kdo je majitel 3545 alebo 5245 alebo co to teraz vlastne je ked nema juhoslovansku napravu a servoduska píše:zdar chlapi, jestli se do toho muzu vlozit.....,,zetor 3545,, je muj bratranek na fotkach ten blondak. Chci abyste vedeli ze nejde o identickou osobu, pokud pise neco co neni jasne tak se muzete zeptat i me, diky. Jde totiz o jeden a ten samy traktor, pouze o nem pisou 2 lide (ten druhy jsem já)
V Anglii jsou ty traktory dost levné, takový Ferguson TEA 20 "Grey Fergie" se dá poøídit už od 500 liber.bobes píše:Dneska se dcerka vrátila z Anglie a pøivezla mi k ježíšku obvyklý dárek a to èasopis Tractor a Machinery. Našel jsem zde krásný inzerátek na Zetor 3045 za cenu cca 70.000,-Kè s èelním nakladaèem. Èeský pøekupník by ho zde vystøelil za 150.000 a ani by se neèervenal.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Tam je motor 3501?paja333 píše:Vypadá dobøe ale podle kapoty je to 3045.ondrej3545 píše:také máme zetor 3545
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz