Pumpíkův Zetor 3511
Moderátor: Lukashil
Pumpíkův Zetor 3511
Tak a už je konečně doma!
Olej je vněm AD v chladiči fridex,pneumatiky skoro netknutý,řízení celí nový no prostě paráda!
Dostal jsem k němu i valník a valník je taky po GO má tu nájezdovou brzdu.Nový: sajtny,brzd. obložení, podlahu,eletriku atd...
Už sem ze zeturkem sklopil plnou 3,5tunu řepy a zjistil sem že je tam ale málo oleje celej válník to nesklpopilo, řazení musim nějak doladit už mi to de přez zuby mín ale pořád a u 5rychlostního stupně je to nejhorší to musim chvíli počkat a pak zařadit ale jinak parádní traktor
Teď du vyvést hnůj, umejt ho vapkou,vyleštit a na valníku sem si k němu dovezl spoustu náhradních dílů tak ty musim uklidit
Olej je vněm AD v chladiči fridex,pneumatiky skoro netknutý,řízení celí nový no prostě paráda!
Dostal jsem k němu i valník a valník je taky po GO má tu nájezdovou brzdu.Nový: sajtny,brzd. obložení, podlahu,eletriku atd...
Už sem ze zeturkem sklopil plnou 3,5tunu řepy a zjistil sem že je tam ale málo oleje celej válník to nesklpopilo, řazení musim nějak doladit už mi to de přez zuby mín ale pořád a u 5rychlostního stupně je to nejhorší to musim chvíli počkat a pak zařadit ale jinak parádní traktor
Teď du vyvést hnůj, umejt ho vapkou,vyleštit a na valníku sem si k němu dovezl spoustu náhradních dílů tak ty musim uklidit
- jimmy 4011
Re: Pumpíkův Zetor 3511
Vypadá skoro jak novej,ten toho asi v JZD moc nenalítal.
Co jsi za něj dal?
Jestli to teda neni tajný.
Co jsi za něj dal?
Jestli to teda neni tajný.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Ahoj pumpik ,pozerám ako puk ....... no, to je parádny zetor ! Ako by sa čas zastavil .... neviem , či by to nemalo patriť medzi veteránov , ale som presvedčený , že k lepšiemu " gazdovi " sa dostať nemohol len ho prosím ťa nezačni TUNIT ! Tak takýto origoš som už dlho nevidel a to z Bratislavy vyrážam na vidiek dosť často .... Tak ešte raz a nech sa ti darí , prajem ti to .
Ahoj, děkuju za pachvaly
Samozřejmě že tunit nebudu, no on toho v JZD opravdu nic nanajezdil protože v JZD nikdy nebyl a motor má najeto něco přes 1000mth
No cena byla úměrná stavu traktoru.
Samozřejmě že tunit nebudu, no on toho v JZD opravdu nic nanajezdil protože v JZD nikdy nebyl a motor má najeto něco přes 1000mth
No cena byla úměrná stavu traktoru.
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
paradní pan Zetor veterán
Ahoj , ja som to tipoval najmenej o 20 viacej ....a aj si dovolím takú myšlienku , keby to ostalo v tej origoš farbe , nebolo by to ešte lepšie ? Viem si lahko predstaviť , že sa budeš o 35ku dobre starať a nový lak , to už by nebolo ono .. ..a čo , ako sa majú kobylky ?
- jimmy 4011
Gratuluju k super kupu
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Lak zatim zůstane tento
Kobyly se maj dobře zrovna zejtra jedem povozit nějaký lidi že maj výročí tak je povozíme v kočáru po Brandýse
Ještě jednou děkuju za pochalu
Chlapi, chtěl bych se zeptat kolik se vejde litrů oleje do převodovky?Mám ho pod ryskou tak ho vypustim a dám tam rovnou novej
A pak mi tak někde trochu pokapáva olej tak to budu muset přetěsnit
Kobyly se maj dobře zrovna zejtra jedem povozit nějaký lidi že maj výročí tak je povozíme v kočáru po Brandýse
Ještě jednou děkuju za pochalu
Chlapi, chtěl bych se zeptat kolik se vejde litrů oleje do převodovky?Mám ho pod ryskou tak ho vypustim a dám tam rovnou novej
A pak mi tak někde trochu pokapáva olej tak to budu muset přetěsnit
Nikdo nevý kolik se tam vejde oleje?
Tak za 2-3 hodky pojedem pro dřívý za 69tku veme táta 7tunu a ja za 35tku 5tunu
Mám doma pěknou 5T sklápěnou na kliku tak buď to tu bych tahal za 35tkou a neba mám zgenerálkovat 3,5tunu a tahat za ní 3,5ku do budoucna?Co je lepší?
Tak za 2-3 hodky pojedem pro dřívý za 69tku veme táta 7tunu a ja za 35tku 5tunu
Mám doma pěknou 5T sklápěnou na kliku tak buď to tu bych tahal za 35tkou a neba mám zgenerálkovat 3,5tunu a tahat za ní 3,5ku do budoucna?Co je lepší?
.... vieš čo , zozačiatku radšej menej , pritom sleduj , čo na to tvoj miláčik ! ..... no a potom ... však to už vieš ... Tá 5ka to by mal zvládať
Príručku k 3511 nemám, ale podla múdrej knížky na 3011 by malo ísť do prevodovky 19-23 litrov.
Zetor 4011
Ja mam aj mudru knižku k 3511 a tam je pisane Motor-8 litrov, Prevodovka-19 pri práci v kopcovitom terene 23.
Díky moc, taky si budu muset pořídit moudrou knížku
Zjistli sem že mi nefunguje budík na teplotu a termostat a dečka je taky prásklá u toho lanka takže to budu muset dát dohromady
Nejhorší je že sem teďkon naložil vaník řípy dovez sem to na dvůr šel si změřit teplotu a 37,6°C tak sem se na to prodnešek vykašlal a du to vypotit já jak se na to vykašlu tak je z toho marodění na tejden to rači budu 2 dny v pelechu a doufám že to bude OK
Zjistli sem že mi nefunguje budík na teplotu a termostat a dečka je taky prásklá u toho lanka takže to budu muset dát dohromady
Nejhorší je že sem teďkon naložil vaník řípy dovez sem to na dvůr šel si změřit teplotu a 37,6°C tak sem se na to prodnešek vykašlal a du to vypotit já jak se na to vykašlu tak je z toho marodění na tejden to rači budu 2 dny v pelechu a doufám že to bude OK
... to poznám liečenie bez lekára trvá sedem dní , s lekárom len týžden .... Zdravie má človek len jedno ..