Pumpíkův Zetor 3511
Moderátor: Lukashil
- zetor-traktor
Re: Pumpíkův Zetor 3511
pěkný je super
Ahoj řešim tedkon problém kam dát na traktor trojůhelník vím že tam musí bejt ale všude na traktoru vypadá strašně tak jestli nemá někdo nějakej nápad kam ho přichytit aby vypadal co nejelegantněji?
....ahoj, skús dať trojúhelník na nejaký pant tak , aby sa dal ( ked trojúhelník nepotrebuješ - doma okolo baráku alebo na poli ) odklopiť na bok do kabiny , alebo von :_ , ...alebo zavesiť s tým , že by sa dal zaklopiť dovnútra pod strechu , alebo vyklopiť hore na strechu..... urob si s papiera model vo velkosti 1 : 1 , a hladaj a pozeraj , ako to bude vyzerať ... je zbytočné , aby ten trojúholník niekde prekážal .....ked nieje potreba , ale aby bol po ruke ......
Ja som to vyriešil trojuholníkom, ktorý má svoj držiak. Dá sa jednoducho vytiahnuť a odložiť alebo dať na vlečku. Tu je na fotke
http://thumbs.autobazar.eu/307/1025391_big.jpg nejde mi vložiť obrázok
http://thumbs.autobazar.eu/307/1025391_big.jpg nejde mi vložiť obrázok
...... no konečne ..............................................
Dal sem do sedačky ten koženej potah
Dokonce už doma mám i nálepky jen nevim jak je tam nelepyt aby nebyly na křivo a nebyly tam zvlněný, má na to někdo nákej fígl?
Dokonce už doma mám i nálepky jen nevim jak je tam nelepyt aby nebyly na křivo a nebyly tam zvlněný, má na to někdo nákej fígl?
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkná renovace
... mám dojem , že traktor privezieš na pole na podvalu , vyfotíš , naložíš na podval a odvezieš domov ....................Pumpik píše:Dnes sem vozil seno
Díky za chválu
Né na pole jsem normálně dojel, je pravda že za deště a za mokra traktor nestartuju a když jo tak de hned pod vapku ale dneska bylo hezky tak sem seno navozil
Né na pole jsem normálně dojel, je pravda že za deště a za mokra traktor nestartuju a když jo tak de hned pod vapku ale dneska bylo hezky tak sem seno navozil
Kvůli technické kontrole sme museli na traktor umístit mlhovku, zrcátko a trojuhelník neni to nic moc ale když to tam být musí...
Na poslední fotce je vidět nálepka zetor 3511