Pumpíkův Zetor 3511
Moderátor: Lukashil
Re: Pumpíkův Zetor 3511
Čau máš to pěkný ,jen tak dál,ten přední fous ten bych potřeboval.
Díky všem za chválu , doktore já bych řek že nebydlíš odemě moc daleko dřív si tu měl uveřejnění bydliště ale byl si odemě celkem kousek jestli si dobře pamatuju, já sem kousek od Brandýsa nad Labem
Táta dnes neměl práci tak rozebral tu střechu byla taky bouraná tak to trošku pospravoval a vysklil, takže ted obrousit atd...
Táta dnes neměl práci tak rozebral tu střechu byla taky bouraná tak to trošku pospravoval a vysklil, takže ted obrousit atd...
chtěl sem nafotit dnešní práci ale zjistil sem že mám slabé baterie, jinak sme dneska nastřikali plničem kabinu a plnič pod vodou vybrousili a taky sem stříknul laminátovou střechtu bílou sintetikou
......... .......neverím ........
neboj baterky se už nabíjej
Však to pofotiš zitra vždyt o je jedno ale ty makaš stale
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
jo zejtra to vyfotim a pak hned začnem stříkat modrou pak na černo ty rámečky a snad už to bude všechno
Ted sem byl přiložit na dílně a ta sintetika moc nezaschla ale to nevadí zejtra se jen na dílně něčim zakreje aby se nezaprášila tou modrou až budem stříkat
Ted sem byl přiložit na dílně a ta sintetika moc nezaschla ale to nevadí zejtra se jen na dílně něčim zakreje aby se nezaprášila tou modrou až budem stříkat
tak další fotky
hm tak nic píše mi to:
Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
Přitom fotky dávám ve stejné velikosti jako vždy tak nevím čím to je , jinak už je celá kabina nastříaná
hm tak nic píše mi to:
Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
Přitom fotky dávám ve stejné velikosti jako vždy tak nevím čím to je , jinak už je celá kabina nastříaná
Tak to musiš vkladat někde jinde jak to už někteři dělaji
třeba tady- viewtopic.php?f=1&t=37486
třeba tady- viewtopic.php?f=1&t=37486
Jak pokračuješ ?
Čau tak co kabina ,jak pokračuješ?
Ahoj, no tak přoznám se že sem byl celej výkend na horách takže sem na traktor ani nešáhnul, jinak kabina je nastříkaná už do ní dat jen skla a pak to nandat na traktor ta kabina ještě pude ale horší bude ten rám ještě nevim jako ho tam dát abych to nepoškrábal okolo...
Tak dneska se do kabiny dalo pár skel a 35tka putovala z kůlničky opět do dílny aby se na ní v sobotu mohla hodit kabina a rám ale jelikož delší dobu stála a jak se nastříkala tak neměla kostru tak sme museli udělat kostru pořádnou, baterku sme nabyli a 35tka na pár otoček motoru chytla
Já jsem měl kabinu rozdělanou tak jsem nejdřív nasadil rám a pak jsem po dílech montoval kabinu.