Pumpíkův Zetor 3511
Moderátor: Lukashil
- zetorak jirka
Re: Pumpíkův Zetor 3511
Máš zvláštní seskupení válcu, mám ty samé ale v pořadí, dva vedle sebe v předu a tři vedle sebe v druhé řadě
Naskytla se mi koupě celkem zachovalé i když omoklé 70tky tak když tohle někdo bude chtít tak to prodám potřebuju něco silnějšího do lisu na kulaté balíky atd a trapit vtom 35tku? To ji radši prodám nějakému fandovy

- Zetor
Aha, tak to pak jo
Ale je jí škoda... Máš ji moc pěkně udělanou 

- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Pumpik píše:Naskytla se mi koupě celkem zachovalé i když omoklé 70tky tak když tohle někdo bude chtít tak to prodám potřebuju něco silnějšího do lisu na kulaté balíky atd a trapit vtom 35tku? To ji radši prodám nějakému fandovy
jakej lis plánuješ?
Nejdříve sem chtěl unibal ale ted mi ten chlápek ukázal lis class rolland 62 že bych ho zapřáhnul za 70tku a koupil to komplet ale nemám stim lisem zkušenosti a nikde sem nic nevičet tak si vezmu asi jen ten traktor...
u nás tahá za 5340 Rollant 66 , priemer balíku 1,5m , šírku už neviem , váha cca 650kg , a traktorek to utáhne v pohodě do kopca na 3 ... a hovoril že celkom spolahlivý lis .... a váha prázdneho lisu bola tuším niečo do 2 ton na to jaky je malý ....

Z5611
Díky za náke informacedrummer98 píše:u nás tahá za 5340 Rollant 66 , priemer balíku 1,5m , šírku už neviem , váha cca 650kg , a traktorek to utáhne v pohodě do kopca na 3 ... a hovoril že celkom spolahlivý lis .... a váha prázdneho lisu bola tuším niečo do 2 ton na to jaky je malý ....

NO hele už sem o tom něco našel, já bych měl ten typ 62 no a ten dělá balíky dost velký 160cm na vejšku a délka 120cm nevim jaká bude manipulace na vejšku v seníku mám balíky 130 na 120 ale těch 160 už je dost.
Ten lis se mi jinak docelá líbí žádný pásy jako má unibal nebo tak něco ale zase to má pevnou komoru no

Uvidim budto vezmu jen 70tku nebo i ten lis no

Tak už sem zetůrka prodal a už asi nemá cenu zde tohle vlákno dál nechávat ve středu pojedu pro 70tku 

Škoda ho, bol pekne porobený. Ale keď potrebuješ väčší stroj tak..... Gratulujem k 70ke, a určite aj tej založ vlákno.
Zetor 3511 hybrid http://nasetraktory.sk/forum/viewtopic. ... 5bf98c540b
Šla podle mě do dobrých rukou
Jo jo vlákno založím až traktor přivezu tedka mám v garáži místo traktůrku bmw ale to pak bude muset jít na plac přeci nenechám pršet na 70tku 

Bude i lis? 

Nakonec sem ho nevzal a koupil právě to bmw, to sem zemědělec balíky mít nebudu hlavně že mám auto 

pěkný traktor já mám 30 majora a renovace mě teprve čeká