Tady je lepší opravdu materiálem nešetřit. Takže by šel traktor z domu? Já bych sháněl nějakou převodovku z XX45/48, která má třeba prasklej ,,zvon,, kde se napojuje na motor. Taková převodovka bude pod cenou, ale zase to svědčí o zacházení předchozího majitele... Vzít si z ní kolečka na předek a ostatní díly můžeš ještě prodat.halagacka1 píše:diky Zetore mas pravdu navijacek sa podaril materialom sa nesetrilo a je to myslim aj po technickej stranke urobene dobre ma tak nasrali tie kola ze bude asi na predaj no uvidime ked napojim stiepkovac ci ma to chytne za srdce ale ten predok to je neporovnatelne uz som ho tam videl jak ho tam mam
Zetor 5611
Moderátor: Lukashil
- Zetor
Re: Zetor 5611
- halagacka1
mas pravdu uvidim čo pozhanam ono sa to takto strasne predrazuje a nehnana naprava to je ako ked chodis s furikom do mojich podmienok predok musi bytZetor píše:Tady je lepší opravdu materiálem nešetřit. Takže by šel traktor z domu? Já bych sháněl nějakou převodovku z XX45/48, která má třeba prasklej ,,zvon,, kde se napojuje na motor. Taková převodovka bude pod cenou, ale zase to svědčí o zacházení předchozího majitele... Vzít si z ní kolečka na předek a ostatní díly můžeš ještě prodat.halagacka1 píše:diky Zetore mas pravdu navijacek sa podaril materialom sa nesetrilo a je to myslim aj po technickej stranke urobene dobre ma tak nasrali tie kola ze bude asi na predaj no uvidime ked napojim stiepkovac ci ma to chytne za srdce ale ten predok to je neporovnatelne uz som ho tam videl jak ho tam mam
Kto nic nerobi,nic nepokazi
- Zetor
Furik je česky kotouč, kolečko? Tak když to nepotřebuješ teď, tak čekej, až se objeví nějaký dobrý kup .halagacka1 píše: mas pravdu uvidim čo pozhanam ono sa to takto strasne predrazuje a nehnana naprava to je ako ked chodis s furikom do mojich podmienok predok musi byt
- halagacka1
chlapi kolko myslite ze by som za svoju 56tku dostal myslim komplet traktor navijak vzpera vlek pripadne bez vleku
120 tis.... možná i mín z fotek těžko poznám v jakým je technickým stavu
Zetor je životní styl
- halagacka1
stav som zlepšoval celu zimu v mraze myslim že je slušny ale ja mam rad veci v perfektnom stave a k tomu by som ho potreboval mat ešte rok a nerobit tam kde robim kvoli peniazom čo myslite predat alebo sa uspokojit s tym čo maJOSÍG píše:120 tis.... možná i mín z fotek těžko poznám v jakým je technickým stavu
Susedko,na suciastky za srotovu cenu zoberiem.
- halagacka1
slimak píše:Susedko,na suciastky za srotovu cenu zoberiem.
Budem na teba mysliet aspon by si nemal drahy odvoz
Zdar nezlobte se, že vám do toho lezu, ale mám na 5611 rozbité ložisko v převodovce a potřebuju poradit. Je to ta horní hřídel po které se posouvají převody-je uložena v jednom kuličkovém ložisku. Neměnil jste to někdo? Nezáte postup. Dík za případnou radu.
- halagacka1
Uff tak to ti nepomozem kamo snad nebudes musiet pulit traktor a pojde to cez vrchne viko ale asi nieropak píše:Zdar nezlobte se, že vám do toho lezu, ale mám na 5611 rozbité ložisko v převodovce a potřebuju poradit. Je to ta horní hřídel po které se posouvají převody-je uložena v jednom kuličkovém ložisku. Neměnil jste to někdo? Nezáte postup. Dík za případnou radu.
ropak:
Tak to ťa nepoteším, cez horné veko to určite nepôjde! Tá hriadeľ sa totiž "vyráža" smerom dozadu, k diferenciálu...takže treba prevodovku úplne vymontovať z traktora, rozobrať spredu, vymontovať hriadele, na ktorých sú spojkové lamely....Potom vzadu odistiť segerovku a hriadeľ opatrne vyraziť mosadzou alebo tvrdým špalkom. Je to pomerne dosť roboty , ale dá sa to.
Tak to ťa nepoteším, cez horné veko to určite nepôjde! Tá hriadeľ sa totiž "vyráža" smerom dozadu, k diferenciálu...takže treba prevodovku úplne vymontovať z traktora, rozobrať spredu, vymontovať hriadele, na ktorých sú spojkové lamely....Potom vzadu odistiť segerovku a hriadeľ opatrne vyraziť mosadzou alebo tvrdým špalkom. Je to pomerne dosť roboty , ale dá sa to.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Dík za radu, asi to je tak nějak - jak jsem si to okouknul. Jenom se mi nezdá sundavání spojky-myslel jsem si že to půjde s odmontovaným zadkem od převodové skříně.
Ale je fakt, že bych hřídel asi nevyrazil směrem dozadu.
- derikson
Potreboval by som nafotit clonu proti slnku v kabine.
Uz nemozem vydrzat slnko v ociach tak si ju chcem nejako vyrobit.
Budte niekto taky dobry. Dakujem
Uz nemozem vydrzat slnko v ociach tak si ju chcem nejako vyrobit.
Budte niekto taky dobry. Dakujem
Bohužel já clonu nemám -jezdím se slunečními brýlemi