Franov Zetor 3545
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 3545
tak ten je suprovej
dáš sem prosím více fotek např. z nějaké akce ?
díík..

Zetor je životní styl
- Zetor
Paráda
. Je moc pěknej, jen ještě doplnit sklo na kabinu a přední blatníky...
Jsem rád, že je tu i traktor, který prošel změnou barvy z červené do modré a ne naopak
.

- derikson

chtěl bych mít traktor modrej a kdyby byly peníze tak k němu jednu 6945 červenou 

Zetor je životní styl
Ahoj chalpi, chtěl jsem se zeptat jesli pa 35tka stejnej obsah válců jako 30tka major?
Díky moc za každou odpověď

v oboch traktoroch je v origo verzii motor s označením 3001..Pumpik píše:Ahoj chalpi, chtěl jsem se zeptat jesli pa 35tka stejnej obsah válců jako 30tka major?
Jestli myslíš Z3511, tak ta je naprosto shodná se Z3011 jen je tam pár vylepšení o proti Z3011, takže motor je obsahově stejný jak na Z3011 jen byly použity jiné písty, šály z AL slitiny, a jiné hlavy s větčím přůřezem sacího kanálu čím se zvýšil malinko výkon a další drobnosti.Pumpik píše:Ahoj chalpi, chtěl jsem se zeptat jesli pa 35tka stejnej obsah válců jako 30tka major?
díky moc 
Ano jedná se o zetor 3511

No ono by se taky mohlo jednat o Z35SuperPumpik píše:díky moc

Jo je mi to jasný 
Já se ptám jen z toho důvodu že mám možnost si koupit zetůrka 3511 no ale to bych musel zase prodat 25tku ale nejlepší natom zetoru je že v životě nejel v poli jen přetahoval vagony a najel minimální množství motohodin

Já se ptám jen z toho důvodu že mám možnost si koupit zetůrka 3511 no ale to bych musel zase prodat 25tku ale nejlepší natom zetoru je že v životě nejel v poli jen přetahoval vagony a najel minimální množství motohodin

-
- Kontaktovat uživatele:
A prečo by si musel predať 25tku? Nieje miesto? Ved si do nej dal tolko roboty...
Zetor 4011
No je místo i se střechou ale asi by nezbyly prachy kdybych neprodal 25tku na 3511 ale nevim jak to pořešim až bude 35tka doma tak se rozhodnu co a jak jestli 25tka bude muset jít do svět což doufám že ne protože sem na ní dělal jak blbec všechno poctivě nic tam neni odfláknutý 
Ale kdybych tu 35tku koupil za rozumný peníze tak bych 25tku nechal doma hlavně se mi líbí že ta 35tka je na papírech a nemusim se bát jezdit po silnici já sice papíry eště nemam ale sem tam to holt rysknu ale za 2 roky budou tak taky myslim do budoucnosti
Hlavně 35tka má dvoučinou spojku
teplo v kabině
přední závěs
zadní závěs je nastavovací na ruzný vejšky
+spodní zavěs kterej je dělanej na tlak z vrchu a né natah což 25tka vůbec nemá
všechny díli se daj mnohem líp sehnat a celkově mi ten trator příde takovej na všechno univerálnější a hlavně podle mě jednodušší na opravy ale to je asi jen věc vkusu ale i přesto kdybych 25tku prodal tak pořád budu mít tyhle typi traktorů rád už jí mám přes 6let určitě a to je potom těžký loučení...

Ale kdybych tu 35tku koupil za rozumný peníze tak bych 25tku nechal doma hlavně se mi líbí že ta 35tka je na papírech a nemusim se bát jezdit po silnici já sice papíry eště nemam ale sem tam to holt rysknu ale za 2 roky budou tak taky myslim do budoucnosti

teplo v kabině
přední závěs
všechny díli se daj mnohem líp sehnat a celkově mi ten trator příde takovej na všechno univerálnější a hlavně podle mě jednodušší na opravy ale to je asi jen věc vkusu ale i přesto kdybych 25tku prodal tak pořád budu mít tyhle typi traktorů rád už jí mám přes 6let určitě a to je potom těžký loučení...

Teplo v kabině???????? To je jen v létě, ale v zimě na dlouhých trasách mám i deku na noháchPumpik píše:No je místo i se střechou ale asi by nezbyly prachy kdybych neprodal 25tku na 3511 ale nevim jak to pořešim až bude 35tka doma tak se rozhodnu co a jak jestli 25tka bude muset jít do svět což doufám že ne protože sem na ní dělal jak blbec všechno poctivě nic tam neni odfláknutý
teplo v kabině
přední závěs