som dosť skeptický čo sa piestov a válcov týka.. neviem či mám dať dole hlavy alebo nie...
špina by tam byť nemala len sa obavam oxidu z hliníka piestu a hrdze z valca...
čo nato BRATIA ???
nový projekt zetor 3545 z iného súdka...
Moderátor: Lukashil
Re: nový projekt zetor 3545 z iného súdka...
Otevřít alespoň jeden. Koukni kterej má otevřenej ventil a do toho bych kouknul.
Mám s tím zkušenost takovou že motor (do Pincka) kterej jsem dělal a najel mezi výbrusama nejmíň - rovnejch 300 metrů
Kluci si pincka odvezli a šoupli ho do starýho chléva , když po roce konečně chtěli vyjet tak se motor ani nehnul. Komplet vyrezlej v místě kde končí píst ve válci.
Musel jít na další výbrus.
Mám s tím zkušenost takovou že motor (do Pincka) kterej jsem dělal a najel mezi výbrusama nejmíň - rovnejch 300 metrů
Kluci si pincka odvezli a šoupli ho do starýho chléva , když po roce konečně chtěli vyjet tak se motor ani nehnul. Komplet vyrezlej v místě kde končí píst ve válci.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Re: nový projekt zetor 3545 z iného súdka...
máš pravdu .. tesnenia sú zanedbateľná položka oproti cene vybrusu a stráte času a roboty okolo...staník píše:Otevřít alespoň jeden. Koukni kterej má otevřenej ventil a do toho bych kouknul.
takže hlavy pôjdu von...