Muj Zetor 5611
Moderátor: Lukashil
Re: Muj Zetor 5611
dostal jsem na tu vlečku dobrou nabidku tak jsem ji prodal.prosimtě co je tota sz nevim 

- 7711
- Kontaktovat uživatele:
hore pod logom nasetraktory máš odhlásiť(pete) a vedla 1 nova zprava ľavý horný roh. sz soukroma zprava.pete píše:dostal jsem na tu vlečku dobrou nabidku tak jsem ji prodal.prosimtě co je tota sz nevim
a pluh čo si predal? už máš náhradu?

Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
jo mam 3x30 obracak nymrmaier tožim poněm už dlouho7711 píše:hore pod logom nasetraktory máš odhlásiť(pete) a vedla 1 nova zprava ľavý horný roh. sz soukroma zprava.pete píše:dostal jsem na tu vlečku dobrou nabidku tak jsem ji prodal.prosimtě co je tota sz nevim
a pluh čo si predal? už máš náhradu?

Přidavam foto,odvažel jsem hlinu od baraku,co byla ze zakladu a sklepa.Celkem Bylo 52fur. jednu jsem važil měla čiste vahy 8.5t.Nakladač jsem koupil (v hospodě od opilce
za 8tisic)skoro funkčni.Druhej traktor mam pujčenej (z 5611) foto je asi 2roky stary. 

- stano 4011
no ta cena bola super ale asi aj stav tomu nasvecoval , dodaj aktualne foto tej 750ky ,pokial ju este mas ,kamos ma teraz na predaj dva kusy aj z bufikom v kabine,pokial by mal niekdo zaujem zo slovenska
stav je stejny neni toho času
hystam se na jaře hodat do pucu,ale nevim jak to dopadne,času je malo.to viš když z něho neteče olej tak sou přednějši věci,dilnu mam malou tam se nevleze

- 7711
- Kontaktovat uživatele:
ten modrý zetor je 69?Nemáš viac detailnejších foto? 

Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
Ne toje taky 5611 ale v tom nakladači je z rovna po natěru.Jinak ten traktor 13roku stal v kopřivach u znameho ja jsem ho chtel koupit ale nechtěl ho prodat.tak jsme se domluvyli na zapujče.traktor byl sčasti roskradenj a rozdělanej:CHyběla vodni pumpa,podavacipumpa na vst.čerpadle,potrubi na chlazeni leželo v kaluži,na vstřikach chyběl odp.potrubi a dalši.14dni usilovne prace. dnes mě mrzi že jsem ho nevyfotil7711 píše:ten modrý zetor je 69?Nemáš viac detailnejších foto?

Cau Přemo byls připoutanej v landini?nejseš zvyklej na tak silnej traktor přece jen to je jiný než 5611.pete píše:přidavam foto ze žni E516B A podmitani zahumenky landini
čau golfiku landak je určite jiny kafe než 56ka ale jsou chvile kdy je tech 130 kobylek maloGolf píše:Cau Přemo byls připoutanej v landini?nejseš zvyklej na tak silnej traktor přece jen to je jiný než 5611.pete píše:přidavam foto ze žni E516B A podmitani zahumenky landini