Hulajzovo chlapci (2511+3011)
Moderátor: Lukashil
Hulajzovo chlapci (2511+3011)
Zdravím pánové, po dlouhých 15 letech pozorování a čerpání informací a rad ohledně oprav zde vložím svůj první příspěvek. Od loňského roku jsem majitelem této 2511. Vlastním ještě 3011, které asi budu vkládat příspěvky taky tady, abych nemusel zakládat druhé téma. Fotky snad budou přibývat, většinou při práci zapomenu fotit. Zatím vkládám tyto fota z loňské a začínající letošní sezóny.
Re: Hulajzovo chlapci (2511+3011)
Zdravím focením práce se to stává koníčkem.
Focení je přestávka k zamyšlení .
Takže tě tu vítám .
Focení je přestávka k zamyšlení .
Takže tě tu vítám .
Vitaj a nech sa darí
Tak to je fakt nádhera, pro tenhle stroj mám teda slabost.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Děkuji za přijetí.
Já teď už pro něj mám slabost taky.
Původně jsem chtěl 2011 k tý 3011, ale ty jaksi nejsou. Ale vítr ve vlasech na ní vlaje stejný a už bych neměnil. Jezdí teď víc jak ten větší, ale budu ho muset průběžně projít co je kde k opravě. Zatím je problém na levém kole s brzdou (asi prasátko), začala slzet voda asi z mrazovky a padá hydraulika když je odstavenej. Toť asi vše z viditelných závad.
Já teď už pro něj mám slabost taky.
Původně jsem chtěl 2011 k tý 3011, ale ty jaksi nejsou. Ale vítr ve vlasech na ní vlaje stejný a už bych neměnil. Jezdí teď víc jak ten větší, ale budu ho muset průběžně projít co je kde k opravě. Zatím je problém na levém kole s brzdou (asi prasátko), začala slzet voda asi z mrazovky a padá hydraulika když je odstavenej. Toť asi vše z viditelných závad.
Ještě by mne zajímalo zda se dá určit odkud by mohl být. Tipuju Francie nebo Německo dle kosy. Ale ...? Já ho koupil na značkách, ale techničák hrůza. Nevím jak to mohl někdo přihlásit. První věc kterou jsem musel řešit byla kabina v TP. Ale Zetor ochotně vymazal za korunky.
Krasna 2511. S tou kosou se mi fakt libi. A ta maska s knirkem Taky bych ho bral do sbirky.
Nádherná 2511. Taky o ní uvažuji.
Pekné stroje