Tak jsem nelenil.
A když máš něco zapojenýho tak si to stejně utáhneš že se to ani nehne,takže bych to až tak neřešil.
PS:Tak těch oček je tam víc no holt matematika.
Zetoráčkův traktor 3511
Moderátor: Lukashil
- jimmy 4011
Re: Zetoráčkův traktor 3511
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Dobrý den, po dlouhé době se ozývám, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, kde se dá sehnat těsnící kroužek, který se montuje na hnanou přední nápravu na typ 3545. Je to velký těsnící kroužek, kolem koule, jak je kříž řízení. Nikde jsem ho nenašel, tak nevím jestli to jde sehnat, nebo nějak upravit na něco jiného. Pořídili jsme si na naší 3511 přední hnací nápravu a teď ji generálkujeme, všechno je možné udělat, nebo nahradit, ale toto nevím jak vyřešit.
Pole vidí, les má uši, chovej se jak se sluší.
Ahoj stále čekám na ten tech ničák.Díky Aleš
zetoracek píše:Dobrý den, po dlouhé době se ozývám, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, kde se dá sehnat těsnící kroužek, který se montuje na hnanou přední nápravu na typ 3545. Je to velký těsnící kroužek, kolem koule, jak je kříž řízení. Nikde jsem ho nenašel, tak nevím jestli to jde sehnat, nebo nějak upravit na něco jiného. Pořídili jsme si na naší 3511 přední hnací nápravu a teď ji generálkujeme, všechno je možné udělat, nebo nahradit, ale toto nevím jak vyřešit.
Ahoj,
dají se sehnat, je to totožné jako z Tatry 805, i na Bazoši to někdo prodával. A kde jsi pro tu nápravu byl?