Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Spojku vyčistíš, ale valce a piesty vyzerajú na výmenu. Ja som oživoval autogréder s motorom A01M, z ktorého som vypustil asi 30 litrov mixu oleja s vodou. Mal som dole olejovú vaňu, zo spodu nebolo vidieť známky korózie, na najväčšom kvalte sa mi podarilo pretočiť motor po tom, ako bola vo valcoch naliata voda. Tak som to poskladal, po kontrole vstrekovačov a rozhýbaní čerpadla motor beží. Aj keď neviem, či v tej vode nejaké kone podochli, motor je svižný, štartuje na metri, ale v 12 tonovej ohave písaných 140 koní necítiť.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Dole vanu, piesty von ocistit nove krúžky , co je hrdzave vo valci zbrusit runom a bude behat este 10rokov
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ahoj. Můžete mi prosím vás někdo říct, kolik se vejde oleje do motoru? Nikde to nemůžu najít jinak typ sem se dočetl M7ADS. Je to tak?
a když už sem píšu, kolik a jaký olej do převodovky? Díkyyyyy
a když už sem píšu, kolik a jaký olej do převodovky? Díkyyyyy
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Najlepsie kupit M6Ad a pouzijes ho do motora aj hydrauliky. Naplne su v prirucke od traktora.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Do motora ide 15L do pre vozovky 55-60L
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Nemáte někdo info, kolik oleje se vejde do nádrže pro přední radlici a patky?
Myslím že 140 L já mám teda jednu nádrž pro vse
140 to určitě nebude. Je to ta malá nádrž pod volantem. Podle velikosti typuju 20l ale rád bych to věděl nějak přesněji.
Tak ruka tam nemám. Ale ta bude max na 20L
Optimálny objem oleja v nádrži je 22 litrov.
Takže naliať 20 litrov a potom pomaly dolievať podľa kontrolného okienka.
Takže naliať 20 litrov a potom pomaly dolievať podľa kontrolného okienka.
Mate nekdo návod k obsluze a servisu kdyz uz neni uloz.to? Budu ho kupovat, ale zatim jsem za tim ani nesedel. Diky
Ktorý model konkrétne budeš kupovať? Starší okrúhly alebo novší hranatý?
Boli potom ešte najstaršie modely, tie mali úplne iný motor a inú hydrauliku.
Boli potom ešte najstaršie modely, tie mali úplne iný motor a inú hydrauliku.