Již jsem tady jednou řešil problém propojení první převodovky s druhou. Chtěli jsme to řešit napevno, přesuvnou mufnou přes drážkované hřídele. Bohužel nikdo neporadil.
Brouzdáním po těchto stránkách jsem došel k názoru, že i když to bude uděláno přesně, což se dá,
přesto by mohlo docházet k problému např. při kroucení rámu.
Napadla nás obyčejná Hardy spojka, ale masivní , prům. cca 150 - 180 mm, síla 15 - 2O mm.
Nemáte s tím někdo zkušenost zda to přenese ten krouťák ? Dát to až za druhou před diferák bych si asi netroufnul. Tady by to snad mohlo zvládnout.

Zde je vidět mrkev která kouká z druhé převodovky (Desta).
Proti je příruba na vývodu z přev. Multicar 25.

Pohled z druhé strany.
Ještě jedna myšlenka, která se honí hlavou. Když by se vyráběla ta Hardy spojka, což takhle dát na tu přírubu co bude na té první převodovce klín. řemenici, nebo řetěz. kolo a svést pohon pod traktor na duhou řemenici neb řetěz. kolo a hřídelí to přenést dopředu. Docela to geometricky vychází.

Zde je dutý čep, zkrz přední nápravu, kterou by se dala ta hřídel protáhnout dopředu.

Pohled zepředu.
Byla by zde možnost připojení příp. sekačky. Ještě vymyslet přev. poměr. Asi by se to muselo udělat
cca 1 : 2 dorychla, aby ta hřídel měla nějaké rozumné otáčky, kdyby se jelo na přední přev. např. na 2.
Pomůžete nám někdo se nad tím zamyslet, nebo dát tip, jestli tady něco podobného není ?
Sice jsem toho již hodně pročetl, ale není tolik času.
Díky.