Zdravým páni mám otázku, aké gumy idú na disky 24" keď šírka disku je 350mm, podľa toho čo som kade tade čítal tak 13,6 na 24" by tam mohli sadnúť či sa mýlim?
Aha ono som to meral ako celkovú šírku medzi petkamy to je dakych 320mm ...ou a keď mám nápravu na stred kolies širokú na 1300mm (V3S kolesá 20") tak to nebude moc široké? Inak ak to niekto má v podobnej kombinácii ako ja potešilo by foto pre inšpiráciu. Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.
Ťažko takto radiť! Nevieme ako máš tie disky namontované na náprave. Najlepšie je zmerať šírku nápravy na kraje brzdových bubnov. aké ET ma ten disk čo chceš použiť? Ja mám šírku nápravy na bubny 160cm a aj stred kolies mám 160cm ale disky som upravoval. Menil som stred ružic zo 6 dier na 8 dier a aj ET. Už na užšíe sa mi nedá dať kolesa ale rozširiť možem 3x. Kolesa mám 12,4-28 a disky sú zo Z 3011 ale upravené.
V tej tabulke máš rozmery diskov a pneu ktoré sa daju spolu kombinovať. Stačí ten rozmer disku vynásobiť X palec a máš širku disku v mm.
Ešte keby dakto vedel na ako stroji boli tieto moje disky stredy sú robené na V3S ale ostatok hľadám také disky a neviem nikde zistiť a ďakujem za info. A ešte otazocka kde kúpujete traktorové gumy ?
Mohl bych se přidat do vlákna, sehnal jsem disky z TATRY 813, kde byly obuté pneumatiky 12,5 - 20". Je možné na tyhle disky obout pneumatiky šípové 11,2 -20" ? Jedná se mi o to, že šípové pneu 12,5-20" jsou jednou tak dražší.
Díky