zajímavá debata o dobírce, já posílám jedině na dobírku jinak to u mě ani nejde já nemám ani účet ani nic kam by kupující mohl poslat neco předem a když neco kupuju já tak zase požaduju dobírku já nehodlám platit nekemu neco a on pak z falešné adrese mě pošle cihlu nebo kus kamení, na dobírce ač teda je o asi třicet korun draší se mě líbí to že adresa kupujícího musí byt pravá jinak by to nedošlo a adresa prodejce taky neboť pak by mu nedošli peníze tím pádem kdyby mě poslal kus šutru na dobírku tak si dám tu prácu a zajedu si třeba do Košic a pěkně mu dám čaganem na hrb
podací lístky na balíky:

a mužu teda říci že za ty leta co to tak posilám tak se nestalo ani jednó že by se mě balík vrátil jo stalo se že asi neměl chlápek čas nebo prostě ho ta pošťačka parkrát nezastihla a tak balík čučel na poště čtrnáct dní tak sem čekal dlóho na peníze už sem měl kolikrát strach po tym co různě čtu hlavně na inzerci prodávajici pišó že na dobírku ze zkušenosti neposílají, ale mě opravdu nikdy nic, dycky to bylo v pořádku, kolikrát mě nabízí kdosi že zaplatí předem ale já odpovídám že není jak leda by mě to dovezl seznámím ho s tym že to bude krapet draší ale nemusí nic stačí otevřít pošťačce a té zaplatit, eště teda já bych si nikdy nedovolil to nepřevzít stalo se mě třeba loni na bazošu pán prodával čerpadlo za 800a že není problém že mě ho pošle na dobírku za celkem 1000 korun a já pak na druhé den sem našel za 300, klidně sem mu to teda mohl nepřevzít a ušetřit 500korun jako občas neco taky omrdám ale tak aby to nikdy nikdo nezjistil ale nepřevzít balík to teda ne.. jedině přes aukro sem platil předem sem si řikal že tam jakási jistota ale prd, poslal sem prachy a na balík už čekám dva roky a dověděl sem se už loni že už ho ani nepošle že už to prodal znovu a aukro už stojí za prd, zase to tak krásně "vylepšili" že se tam ani nemužu přihlásit, kupoval sem tam vercajk a prostě všechno, névic mě bavilo přihazovat potměšile na poslední vteřiny, pak sem se sice rozčiloval že se v té poslední vteřině sekl internet a bylo po prdeli, no poslední věc co sem ta kópil byla krabica vojenskéch ponožek asi 500párů -pět set párů- za 100korun to budu mět do smrti a eště moli si na tym pošmáknó až to nebudu potřebovat só to takovy ty ponožky na jedno použití bez paty ale do dílny k verštatu super