CO DNES NA OBED II
Re: CO DNES NA OBED II
Koprovka jo ale ne z nakládanýho křenu jen z zmraženýho nebo čerstvýho
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: CO DNES NA OBED II
Dnes konečně poloosu z husy,zelí dvou barev a knedlík.
Re: CO DNES NA OBED II
Omluva nakládanýho kopru
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: CO DNES NA OBED II
Ty Karle, to není špatnej nápad. Jak by to chutnalo Koprokřenovka?
Já můžu samostatně obě dvě. Ale od kuchaře, né od Aleny.
Já můžu samostatně obě dvě. Ale od kuchaře, né od Aleny.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Re: CO DNES NA OBED II
Kôprovu nemôžem ani cítiť....
Neznášam kôpor
Neznášam kôpor
Re: CO DNES NA OBED II
Jirko to ji to musíš naučit Kopr a křen se navzájem v jídlech nevylučuje Já mam stejně ale nejradši klasický Kyselo a k tomu bandor na loupačku nebo bílou ančku s houbama a bandory
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: CO DNES NA OBED II
Pán je gurmán! Husu jsem neměl ani nepamatuji, kačenu taky ne. Ale nechybí...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Re: CO DNES NA OBED II
Děláš mi chutě s tím Borščem. Doktořice ho nejí, stejně jako kapustovou polévku,kterou jsem si uvařil v týdnu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Re: CO DNES NA OBED II
Pečené jelilko, klobáska, pečené rebrá, kyslá kapusta, zemiaky zo slaninkou a cibuľkou....
Re: CO DNES NA OBED II
A pak se divíš, že "ťa krůtí a pučí"....
Re: CO DNES NA OBED II
Všetkého bol len kůsok
Re: CO DNES NA OBED II
přitáh sem jednou domů hovězí hlavu, z kafilerie, uvařenou. S rohama. Očištěná párou.
Nechal sem jí na zahradě na stole a jel pryč že jí později zakopu v lese u mraveniště a za rok si jí dám nad vrata.
NO Rex jí ohryzal uplně k nepozání než sem se vrátil, normálně si jí dal k obědu.
Nechal sem jí na zahradě na stole a jel pryč že jí později zakopu v lese u mraveniště a za rok si jí dám nad vrata.
NO Rex jí ohryzal uplně k nepozání než sem se vrátil, normálně si jí dal k obědu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Re: CO DNES NA OBED II
Asi nejsem ten pravý fajnšmekr, protože rypáček, ouško, jazyk nebo vemínko mě nikdy neoslovilo. Používám na vaření vepřové nožičky, když potřebuju sulc nebo když si dělám demi glace a taky jsem se naučil kupovat hovězí pupek. Je to stejně kvalitní maso jako svíčková a používám ho do klobás nebo do salámů. Vyjde totiž daleko levněji. Tuhle se doktořici podařilo sehnat Argentinské hovězí a takový guláš se mi už dlouho nepovedl.
K obědu máme předem uvařenou Bramboračku bez hub (Cobrow jí kdysi okoštoval a prý mu šmakovala) a moje zamilované hovězí plátky na česneku a br. knedlík.
Zase mě bude pálit žáha jako prase, ale stejně si nacpu téřich, že budu jen funět.
Budu muset s tím kulinařením asi přestat, protože když mě v práci viděli známí nebo dlouholetí zákazníci, tak chválili doktořici, jaká musí být výborná kuchařka, že mám tak krásné přírůstky. Roste mi pupenec, ale přitom vážím pořád stejně.
K obědu máme předem uvařenou Bramboračku bez hub (Cobrow jí kdysi okoštoval a prý mu šmakovala) a moje zamilované hovězí plátky na česneku a br. knedlík.
Zase mě bude pálit žáha jako prase, ale stejně si nacpu téřich, že budu jen funět.
Budu muset s tím kulinařením asi přestat, protože když mě v práci viděli známí nebo dlouholetí zákazníci, tak chválili doktořici, jaká musí být výborná kuchařka, že mám tak krásné přírůstky. Roste mi pupenec, ale přitom vážím pořád stejně.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.