Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Tady někdo hodně zaspal.U těchto kauz dávno probíhají soudy a vyšetřování nebo jsou obvinění ve vazbách.
To je ten dvojí metr na který mnozí poukazují a přitom ho nepoznají,ani kdyby si na něj sedli.
To je ten dvojí metr na který mnozí poukazují a přitom ho nepoznají,ani kdyby si na něj sedli.
bobánci nevidíte že už ted se mate lip? treba ja od voleb jeste nemusel tankovat, a včera jsem měl i Lidlu kosik zadarmo.... masakr... snad to vydrzi 
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Nulky nulky,všude nulky.A tak jednu přidám k dobru.
https://gumurin.blog.pravda.sk/2025/10/ ... ot-ve-lzi/
https://gumurin.blog.pravda.sk/2025/10/ ... ot-ve-lzi/
Najde se tady někdo kdo ve volbách nedej bůh dal preferenční hlas Turkovi, nebo tu poturčenec jak je jeho dobrým zvykem opět bojuje s větrnými mlýny a jinými chimérami? Protože se domnívá ( no nejspíš si myslí, že myslí), že když někdo kritizuje Fialu a jeho odcházející skvadru nutně musí volit Babiše, Šilerovou, Okamuru nebo Turka, snad v nejlepším případě Macinku 
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Já s nikým nebojuji,já informuji vy nulky.
Je mi jedno kdo koho volil a nezapomeň natankovat 88 litrů.
Je mi jedno kdo koho volil a nezapomeň natankovat 88 litrů.
fikejz....kdo ví,jestli chimérami........je tu podzim,lysohlávek(a následných halušek) čas 
U Turka to bude nejspíše nějaká lepší chemie jako koksíček a tak.
Určitě všichni víte co pan Albert Einstein definoval slovy:
Jak byste tedy nazvali voliče stran odcházejícího bratrstva kočičí pracky, lhářů a škůdců republiky, kteří jim ve volbách dali opět, znovu hlas?
Ba ne, dezoláti a nýmandi (nulky) to nejsou jasný pane
... dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky...
Jak byste tedy nazvali voliče stran odcházejícího bratrstva kočičí pracky, lhářů a škůdců republiky, kteří jim ve volbách dali opět, znovu hlas?
Ba ne, dezoláti a nýmandi (nulky) to nejsou jasný pane
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
-
other-side II
no podle obsahu příspěvků bych řekl, že na houbičkách jede Fikejz
pod svícnem bývá tma
pod svícnem bývá tma
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Taky mě to napadlo chudák Einstein.
Fikejz Prospěcháře a jejich zaměstnance Neb oár těch co profitovali tak měli líp i jejich zaměstnanci vím jak to chodilo v bejvalý firmě a než si generál nabil hubu
To byli vždy před volbama schuze dílny a naznačováno koho volit
To byli vždy před volbama schuze dílny a naznačováno koho volit
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Zetor traktör (překlad Zetor do turečtiny) 
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Pokud někdo opět zvolil fialový spatlanec,mohl tak volit z vícero důvodů,namátkou třeba....
-lobotomie či hraniční svéprávnost
-slepá víra ve sliby Pjotra Fialenka,že bude už jenom líp a 2030 budeme mít německé platy-jojo,kam se se svými populistickými sliby hrabe koblíšek......no,možná to mělo znamenat,že pokud bude u koryta,můžem čekat krásnou inflaci či rovnou devalvaci,trochu se rozšoupnout a číselně by to sedělo
-slepá víra,že i největší mamlas může dojit nápravy a páchat dobro,pokud se mu dá další,x-tá šance
-slepá víra,že pokud vyhraje Babiš,sežere nás notně vyhladovělý Rus....teda,on už se 2 roky vůbec na nic nezhrabe a do jara je po něm,no.....ale sežrat nás samozřejmě může,na nic jiného nemyslí
-osobní zainteresovanost,lidově řečeno pijavička,např na s těmi správnými lobisty provázanými dotacemi,neziskovkami a dalšímu tuze životaschopnými projekty,jenž by nedejbože za koblíška mohly skončit,bo sám má málo......tam to lze pochopit,rodina zdychající hlady není nic příjemného
-osobní myšlenkový pochod,bo 4 roky myslím fialově,kujva,taková doba,přeci to teď své přesvědčení nezměním-takoví si zaslouží upřímný respekt,bo si stojí za svým
Ale......není to jedno,kdo vlastně vyhrál? Stejná svoloč........jen se mi tak zdá,že fialky teď zoufale vřeští o dost víc než před 4 lety koblíšci
Čárls....pakliže si někdo nechá kecat do toho,koho volit,platí první odrážka
-lobotomie či hraniční svéprávnost
-slepá víra ve sliby Pjotra Fialenka,že bude už jenom líp a 2030 budeme mít německé platy-jojo,kam se se svými populistickými sliby hrabe koblíšek......no,možná to mělo znamenat,že pokud bude u koryta,můžem čekat krásnou inflaci či rovnou devalvaci,trochu se rozšoupnout a číselně by to sedělo
-slepá víra,že i největší mamlas může dojit nápravy a páchat dobro,pokud se mu dá další,x-tá šance
-slepá víra,že pokud vyhraje Babiš,sežere nás notně vyhladovělý Rus....teda,on už se 2 roky vůbec na nic nezhrabe a do jara je po něm,no.....ale sežrat nás samozřejmě může,na nic jiného nemyslí
-osobní zainteresovanost,lidově řečeno pijavička,např na s těmi správnými lobisty provázanými dotacemi,neziskovkami a dalšímu tuze životaschopnými projekty,jenž by nedejbože za koblíška mohly skončit,bo sám má málo......tam to lze pochopit,rodina zdychající hlady není nic příjemného
-osobní myšlenkový pochod,bo 4 roky myslím fialově,kujva,taková doba,přeci to teď své přesvědčení nezměním-takoví si zaslouží upřímný respekt,bo si stojí za svým
Ale......není to jedno,kdo vlastně vyhrál? Stejná svoloč........jen se mi tak zdá,že fialky teď zoufale vřeští o dost víc než před 4 lety koblíšci
Čárls....pakliže si někdo nechá kecat do toho,koho volit,platí první odrážka
Tady se řeší jedna jediná osoba a to Turek.
Má novej Merch otáčkoměr do traktoru.
https://www.facebook.com/share/v/1A1JiALFoC/
Má novej Merch otáčkoměr do traktoru.
https://www.facebook.com/share/v/1A1JiALFoC/