Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Zetor - ja chcem bartrovú spoločnosť - ja vychovám svoje deti a tie ma potom na starobu doopatrujú. Načo riešiť sumy a peniaze ak toto fungovalo 2t rokov.
Oco13, barter je nocna mora kazdej vlady, to sa menia realne hodnoty medzi sebou a stat z toho nema co trhnut.
Jak je v tom vtipe - “jaka inflace kurna, dyt co stalo flasú slivovice, porat stoji flasu slivovice”
Jak je v tom vtipe - “jaka inflace kurna, dyt co stalo flasú slivovice, porat stoji flasu slivovice”
Janči bolo to myslené v tom zmysle že ak to ludstvo 2 a viac tisíc rokov nepotrebovalo, prečo sme to museli za posledných 100rokov dokurwiť - ako aj skoro všetko iné.
a ano o tom bartri viem - lenže ja radím politikov a bankarov k potkanom teda škodnej.
Edit Feničanov by som kopal do prdele až za to ich egejské more či aké to mali.
Aby bolo na zivenie tych xy nefachceniek. Na nic ine to neni, aspon za mna
Kreslení Galové Asterix a Obelix se báli, že jim nebe spadne na hlavu.
Já se bojím Gryndýlu.
Ale nevím, čeho se bojí běžný ruský občan.
Jediná možnost jak porazit Rusko - vnutit jim Gryndýl. Zaručené !!
Já se bojím Gryndýlu.
Ale nevím, čeho se bojí běžný ruský občan.
Jediná možnost jak porazit Rusko - vnutit jim Gryndýl. Zaručené !!
Hoši porovnávat cenu másla vrusku a u nás nesmysl vždy na minimální mzdu a ne průměrnou Osobně Je mi to fuk a nezajímá mě to spíš mě zajímá koho příští rok volit a když to vidím je mi zle Prostě ty strany co jsou v pruzkumech kdo se dostane do sněmovny ani jedna nejni pro mě volitelná
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Jakým způsobem ses k tomu přepočtu na základě výše uvedených informací dostal? Je to zcela špatně, ale možná jen nechápu tvoje počty. Zkus míň rýpat a více počítat. Tedy pokud není tvým cílem rýpání, pak to děláš skvěle. Utopit to v hromadě kravin.zetör píše: ↑pon pro 09, 2024 11:25 pm Hoši,hoši najednou je to jedno kolik tam berou a stojí máslo.A domény .ru už jsou taky najednou falešný odkazy a kurz rublu je neobchodovatelný.Fakt si nevidíte do vlastní pusy.Průměrně dvacku plat a pět důchod to fakt chceš, když jste nám tady tak pěkně přepočítali to máslo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Z mýho pohledu je to jasný, mají se fakt dobře. Nemám s tím problém. Ať si svý dobro nechají. Mě stačí jak se mám nepotřebuju implementaci jejich dobra armádou.
Zamyšlení je zda jejich dobro by nebylo na úkor mýho..
Zamyšlení je zda jejich dobro by nebylo na úkor mýho..
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Chobotek dosaď si průměrnej plat a vyjde ti cca dvacet hrubého a to jsem ještě hodně optimistickej.Pokud bych bral ten medián z června 2024 65000 Rublů co sem dával odkaz Jean,tak je to ještě větší bída.
https://wise.com/cz/currency-converter/rub-to-czk-rate
Kurz máš tenhle.
Je mi taky jedno jak se v tom ráji mají,větší zlo je pro nás Putin než Green Deal.
https://wise.com/cz/currency-converter/rub-to-czk-rate
Kurz máš tenhle.
Je mi taky jedno jak se v tom ráji mají,větší zlo je pro nás Putin než Green Deal.
Zetorku tos řek pěknou pitomost Oboje je na stejný urovni nikdo to nechce a co je větší zlo? o tom se nechá sáhodlouze diskutovat slavný gryndýl nás uvrhne mezi zaostalé zemně a to je dost velkej pruser neb jakmile skončí fabriky tak bude hromada nezaměstnaných HDP pujde totalně do hajzlu a nebude na nic ani na ty dávky v nezaměstnanosti Státu pak již nikdo nic nepujčí a nebude prostě nic
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Ono ten green deal ani neni taka chujovina, len to ako vzdy politici dojebali. Keby sa to robilo s rozumom a opatrenia by vymyslali odbornici, tak by to bolo fajn. Len ked ciele stanovuju ludia, co by mali max. dokladat uhorky v mcdonalde, tak to vo vysledku vyzera tak, ako to vyzera
Přesně tak. Děda mění kotel. Vzpomínal. Jak všichni zatopili a bylo najednou venku husto. Jak bylo ráno když se startovaly autobusy, atd...
To ze to někdo přehání je špatně. Jako někde dát značku s omezením rychlosti 5km/h.
Evidentně pořád je lepší flaška vodky od vojáka co mi zapálil dům než mít čistější vzduch aby dečka nekuckaly...
To ze to někdo přehání je špatně. Jako někde dát značku s omezením rychlosti 5km/h.
Evidentně pořád je lepší flaška vodky od vojáka co mi zapálil dům než mít čistější vzduch aby dečka nekuckaly...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Až hysterické výrony rusofobie na předchozích stránkách mě ze všeho nejvíc připomínají stejně exaltované, jen opačně vůči US a západu směřované, výroky někdejších svazáků a soudruhů z dob minulého režimu. A stejně tak až bezbřehá zůstala adorace obou stran. Oboje bylo s humorem zaznamenáno i ve filmech - například ve filmu Pelíšky.
To jsem si po kotrmelci naivně říkal, že teď už bychom se konečně mohli na oboje vyprdnout a jít si svojí cestou, dělat to co je v našich zájmech a ne se k někomu usilovně přimykat a lísat, ale ono hovno. Kyvadlo se nezastavilo v rovnovážném stavu, jen se vykývlo do opačného extrému. A opět nám vládnou patolízalové a rektální speleologové, kteří ve snaze zavděčit se by nás zavedli i do propasti a za pár stříbrných prodali i čertu.
To jsem si po kotrmelci naivně říkal, že teď už bychom se konečně mohli na oboje vyprdnout a jít si svojí cestou, dělat to co je v našich zájmech a ne se k někomu usilovně přimykat a lísat, ale ono hovno. Kyvadlo se nezastavilo v rovnovážném stavu, jen se vykývlo do opačného extrému. A opět nám vládnou patolízalové a rektální speleologové, kteří ve snaze zavděčit se by nás zavedli i do propasti a za pár stříbrných prodali i čertu.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Takhle rozhodně nejsem rusofob. Každopádně Stalin byl diktátor a masový vrah. Stejně jako Hitler. Atd... Aktuální adorace Stalina, optimalizace historie a podobně je prostě směr který má poměrně jasný cíl.
Zapomínat také kdo je na listu nepřátel neni dobře především pro ty tam napsané.
Coby dobře ozbrojené jehně odmítám hlasovat co bude o večeri. Jeden vlk říká ok. Tak se braň, druhý řeší jak jehně odzbrojit....
Je to dostatečně sofistikovaný metaforicky přesný algoritmus?
Zapomínat také kdo je na listu nepřátel neni dobře především pro ty tam napsané.
Coby dobře ozbrojené jehně odmítám hlasovat co bude o večeri. Jeden vlk říká ok. Tak se braň, druhý řeší jak jehně odzbrojit....
Je to dostatečně sofistikovaný metaforicky přesný algoritmus?
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23