Rychlé otázky a odpovědi - nemoderováno, sem tam uklizeno :-)
Re: Rychlé otázky a odpovědi - nemoderováno, sem tam uklizeno :-)
Už zas! Optimálnější neexistuje, ani dopravní prostředek. A ten jsem zvolil s ohledem na náklad optimální, tedy určený k dopravě nákladu o délce 2m. Jistě chápeš, že rýpnout jsem si prostě musel. Jsem rád, že to nakonec dopadlo
(tedy k vitexovi jsem měl jet ve středu, ale místo toho letím na jih. Materiál je prozatím bezpečně uložený v garáži)

Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Pak poreferuj, zda bylo na jihu k vidění něco "světoborného", nebo alespoň inovativního, prudce inovativního 

Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
jj, poreferuj jak je nyní v krásné zemi krásných lidí - v Toskánsku. 

Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Tý voe,já jsem taky skoro na jihu naši krásné vlasti a Ty jedeš někam do Prdýlky ještě jižněji?Nechápu. 

Víš, jak jsi psal, že vydržíš sedět v autě hodinu? Tak na jih to trvá 1:15h
Kvůli bouračovi abych si snad vzal aj fotografický aparát...

Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
V mým autě vydrží sedět dýl, tomu věřím.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Jako mitfára klidně,za volantem ne.V pondělí jedu služebně do TOS Svitavy a beru si šoféra.
Aparát si vem a pak dej fotky sem. Abysme aj my z východu viděli jak to vypadá tam kde sa nikdy nepodívame.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Víťo, to by jsi musel zkusit, to je úplně jiný svezení než evropský auto.
Tome,aparát vozím sebou,ale nefotím firmy,jen stroje,které opravuji.Pepo,domluvíme se na jaře,vezmeš panímámu a dcerku a zajedem ke mě na chatu.Pak uvidíme.Náklady provozu klidně zacáluju. 

Domluveno, do auta se mi vejde 7 lidí.
Víťo já měl na mysli chobotka
To je dvojjaky. Spousta evropských aut pohodlná je ale rétorika je "na cojako vždyť toto mě taky doveze", a nevybavených nepohodlný jsou drahý a opěvovaný. Viz prodeje Fabií a podobných v zakladu.
Přitom 20let starý auta na vzduchu, pohodlný, bezpečný, bezkličkovy atd... Je jich dost. Jen se potřeba dívat mimo monopol lidových vozů.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Fizzi jaké auta máš na mysli?
Monopol lidových vozů je hlavně o dostupnosti servisu a hlavně o tom, že co v tom autě není, to se pokazit nemůže. Páč 20 let staré sic pohodlné auto koupíš za zlomek ceny té fabie, ale jakýkoliv servisní zásah majitele může stát víc peněz jak ta samotná fabie. A o tom to je...
Monopol lidových vozů je hlavně o dostupnosti servisu a hlavně o tom, že co v tom autě není, to se pokazit nemůže. Páč 20 let staré sic pohodlné auto koupíš za zlomek ceny té fabie, ale jakýkoliv servisní zásah majitele může stát víc peněz jak ta samotná fabie. A o tom to je...
Volva trebas.
Z vyloženě německých nějaký audiny treba. Nijak zvlášť neholduju znalectví trhu. Ale když si vezmu ze nákupní cena mojí q7 byla cca 150 (pojízdný auto co žere olej ane nijak extreme), dal jsem to do servisu s hláškou udelat co je třeba. Coz bylo nějakých 170. Lehce přes 300tis dohromady. Vysledek je plne fungující auto s dobrou výbavou. Včetně vzduchového podvozku, vyhřívaných sedaček, keyless, automat, 4zonova klima, 7mist, tažné zařízení na vlek a né na parsetkilovy parodie , atd ... Žádné turbo, dpf, atd. Atmosférický benzín 350koni. Jo žere to vic než 5l nafty. Nicméně pokud to přepočítám na najezd. Tak jsem úplně v klidu.
Koroze není.
Nekdo to vysype za octavku treba v trojce. Jel jsem v tom mockrát. Neměnil bych. Ohledně ceny se muzem bavit za pár let, zase srovnat dinosaura s trojkovou octou.
Mimochodem za novější stejných parametrů bych asi vyměnil ale pod 1m prakticky nic není.
Z vyloženě německých nějaký audiny treba. Nijak zvlášť neholduju znalectví trhu. Ale když si vezmu ze nákupní cena mojí q7 byla cca 150 (pojízdný auto co žere olej ane nijak extreme), dal jsem to do servisu s hláškou udelat co je třeba. Coz bylo nějakých 170. Lehce přes 300tis dohromady. Vysledek je plne fungující auto s dobrou výbavou. Včetně vzduchového podvozku, vyhřívaných sedaček, keyless, automat, 4zonova klima, 7mist, tažné zařízení na vlek a né na parsetkilovy parodie , atd ... Žádné turbo, dpf, atd. Atmosférický benzín 350koni. Jo žere to vic než 5l nafty. Nicméně pokud to přepočítám na najezd. Tak jsem úplně v klidu.
Koroze není.
Nekdo to vysype za octavku treba v trojce. Jel jsem v tom mockrát. Neměnil bych. Ohledně ceny se muzem bavit za pár let, zase srovnat dinosaura s trojkovou octou.
Mimochodem za novější stejných parametrů bych asi vyměnil ale pod 1m prakticky nic není.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23