Avia 4motion

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
adam125
Příspěvky: 786
Registrován: úte říj 21, 2008 5:01 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#61 Nový příspěvek od adam125 »

Nebude ti ta pistnica na te posledni fotce branit ve vykyvu napravy? Ale jinak pěkne 8) jen tak dal. 8)

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#62 Nový příspěvek od Petr Matula »

bude musim pro ni vyriznout diru trosku do ramu.
nejnizsi bod zmerim ale asi to bude predni dif

Radovan
Příspěvky: 221
Registrován: pát úno 01, 2008 7:31 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#63 Nový příspěvek od Radovan »

pěkný stroj,možná v budoucnu taky postavím.na jednom traktoru jsem píst řizeni kotvil přimo na spojovaci tyči řizeni a fungovalo to supr.ještě se chci zeptat ty nedavaš nic na silenbloky?

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#64 Nový příspěvek od Petr Matula »

vse je na tvrdo. kdyz mas motor na silentblokoch a druhou prevodovku na tvrdo tak se to jen sere.
nejnizsi bod bude +- nejakych 35 cm na prednim difu

Uživatelský avatar
pragovák
Příspěvky: 266
Registrován: čtv pro 13, 2007 6:28 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#65 Nový příspěvek od pragovák »

35 není moc :tyty:

Uživatelský avatar
Rendy9999
Příspěvky: 1628
Registrován: stř črc 04, 2007 12:58 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#66 Nový příspěvek od Rendy9999 »

drobna rada na predni řídící pístnicu ,pevne oko uříznout a znovu navařit pootocene o 90 stupnu hadice budes moct nasroubovat celne . :friends:

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#67 Nový příspěvek od Petr Matula »

tech 35 mi bohate staci.
rendy tebe jsem nejak nepochopil ty hadice pujdou nasroubovat celne.

Uživatelský avatar
pragovák
Příspěvky: 266
Registrován: čtv pro 13, 2007 6:28 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#68 Nový příspěvek od pragovák »

hmm jak myslíš mě už přestávalo stačit i 45 ale těd na těch novejch kolech se to zase zvedne tak... 8)

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#69 Nový příspěvek od Petr Matula »

ja myslom ze v klidu.
mam to pro svoje potreby a ne na kseft
jinak mi chyby nejake hadice a olejovy filtr a muzu provest odskousenu serva

Uživatelský avatar
pragovák
Příspěvky: 266
Registrován: čtv pro 13, 2007 6:28 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#70 Nový příspěvek od pragovák »

to budeš servo honit tím čerpadlem za kompresorem??tak to chvátej at vím jestli to fungujue a když tak si ho musím taky pořídit ale zatím sem ho nikde na netu neviděl nemášnějákej typ??a kolik stojí starší??

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#71 Nový příspěvek od Petr Matula »

pragovák píše:to budeš servo honit tím čerpadlem za kompresorem??tak to chvátej at vím jestli to fungujue a když tak si ho musím taky pořídit ale zatím sem ho nikde na netu neviděl nemášnějákej typ??a kolik stojí starší??
presne tak. fungovat to funguje
sehnal jsem ho po pul roce za 1500 a to jsem byl rad

Uživatelský avatar
Rendy9999
Příspěvky: 1628
Registrován: stř črc 04, 2007 12:58 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#72 Nový příspěvek od Rendy9999 »

pragovák píše:hmm jak myslíš mě už přestávalo stačit i 45 ale těd na těch novejch kolech se to zase zvedne tak... 8)
Jirko trochu ti to upresním tech 350 mm při šířce traktoru 1650 mm uplně stačí , když odpočitáš šířku pneumatik cca 250 mm jedno kolo tak jsi na metr šířky tak akorat . U širších traktorů je to už horší se svetlostí .

Uživatelský avatar
Petr Matula
Příspěvky: 1923
Registrován: ned črc 08, 2007 7:13 pm
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#73 Nový příspěvek od Petr Matula »

Rendy9999 píše:
pragovák píše:hmm jak myslíš mě už přestávalo stačit i 45 ale těd na těch novejch kolech se to zase zvedne tak... 8)
Jirko trochu ti to upresním tech 350 mm při šířce traktoru 1650 mm uplně stačí , když odpočitáš šířku pneumatik cca 250 mm jedno kolo tak jsi na metr šířky tak akorat . U širších traktorů je to už horší se svetlostí .
sak jsem rikal ze mi to bohate staci. Kdybych chtel nejakou vysokou kozu tak si dam do predu a do zadu 20 kola

Uživatelský avatar
pragovák
Příspěvky: 266
Registrován: čtv pro 13, 2007 6:28 pm
Bydliště: jsem lenivý své bydliště vypsat

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#74 Nový příspěvek od pragovák »

no dobře no máte to vyzkoušený .je pravda že ty parež objedeš já ho musím přejet :D

Uživatelský avatar
Mikro
Příspěvky: 2317
Registrován: stř črc 04, 2007 11:36 am
Bydliště: Dětmarovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy stroj (zatim beze jmena)

#75 Nový příspěvek od Mikro »

pragovák píše:no dobře no máte to vyzkoušený .je pravda že ty parež objedeš já ho musím přejet :D
Ti co to mají kratoučké mají malý poloměr otáčení a pařez vpoho objedou ( Rendy 9999, Petr Matula),
ty a rezis už musíte stavět jen nahoru, protože šance otočit se někde před pařezem a objet ho je podle mě nulová :smich:
Vlastně přesně jak si napsal ani nevím proč to tady tedy píšu :smich:

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“