Traktor od Ľuboša.
Re: Traktor od Ľuboša.
Tak som teraz od 20:45 do 21:30 vytiahol hydrauliku na svoje miesto.
Zajtra to doladím a pospájam hadice
Zajtra to doladím a pospájam hadice
To je večný boj ale čo keď nás to tak baví zase si ju ťahal hore autom či si ju tam dostal inak?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Podklinoval som kabínu aby mi nesadla na tlmíčoch. Vyklopil som zadnú časť strechy a otvoril zadné okno a o vrch rámu kabíny som zavesil malý ručný navijak a tak som to dvihol. Bolo to rýchlejšie ako mynule lebo už som vedel čo a ako a kde treba.
Mynule som o auto mal pripnutý len naviják. Vtedy ma to nenapadlo zavesiť o vrchný rám kabíny.
Mynule som o auto mal pripnutý len naviják. Vtedy ma to nenapadlo zavesiť o vrchný rám kabíny.
No šikovný si....
Kto si hraje - nezlobí
Pekne ti to ide,
Ja som po sobote jak zbitý pes
Ale zasa , výsledok sa mi páči
Pekne ti to ide,
Ja som po sobote jak zbitý pes
Ale zasa , výsledok sa mi páči
Sa tu hrám na gynekológa! Robím podviazanie tej hydrauliky zo spodu ku rámu a k náprave. Tak vo finiši to bude U profil vytvorený z L 6x6cm. Len je to robota na Všetko mi zavádza, ruky už mám poodierane.
Ešte namontovať do predú olejový chladič a môžem čapovať olej do hydrauliky. Už 3-4 roky ho mám prichystaný tak ho nápojím.
Ešte namontovať do predú olejový chladič a môžem čapovať olej do hydrauliky. Už 3-4 roky ho mám prichystaný tak ho nápojím.
A kôli čomu robíš podväzky?
No podväzky by mali niečo niekde držať?!
Olej načapovaný a žiadne olejové more nie je pod traktorom, Zatiaľ Ešte upravím sedačku a potom skúsim naštartovať a odvzdušniť systém, až potom bude olejová fontána. To budú mať ekoteroristi radosť zo mňa.
Pomenil som hydraulické rychlospoky staré komun. za nové. Len na dvoch hadiciach má šrubenie závit 20mm a nové rychlospojky sa vyrábajú zo závitom 18mm a 22mm tak musím kúpiť dve redukcie.
Pomenil som hydraulické rychlospoky staré komun. za nové. Len na dvoch hadiciach má šrubenie závit 20mm a nové rychlospojky sa vyrábajú zo závitom 18mm a 22mm tak musím kúpiť dve redukcie.
Tu sa maká vo veľkom. Vidím že nie len u mňa je to tak že pri jednej oprava a vylepšení sa robia hneď aj ďalšie lebo si to situácia vyžeduje Ale vyzerá to parádne. Ja som zvedávý kedý sa ja dopracujem k rozborke zborke a potrebným úpravám
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
A ešte sa raz budem vracať k tej hydrauliké. Ešte chcem preložiť - otočiť rozdeľovač. Ale to až potom! Teraz mi už končí maródka.
Sledujem tvoje dielo Tomuto sa povie, riadne vyuzita PN-ka S tej ekobandy si nic nerobim ked nieco niekde odkvapne. Ved ono sa to vlastne vsetko vracia do zeme odkial to prislo
Tak už si vychutnávam kávu, netesnosti hydrauliky odstránené ešte brzdy odvzdušniť mi treba ale dnes nemám pomocníkov na to.
Tak poupratujem bordel okolo traktora a môžem výkendovať.
Tak poupratujem bordel okolo traktora a môžem výkendovať.
Pochváľ sa na koľkých miesta si ma úniky a či bude mať Gréta nočné mori