Jak vložit fotku

problémy, návrhy apod.

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
DanculSK
Příspěvky: 14248
Registrován: čtv pro 29, 2011 4:10 pm
Bydliště: ješková Ves

Re: Jak vložit fotku

#256 Nový příspěvek od DanculSK »

neviem , ale otazka....
Nieje potrebne tam mať účet? :zapomel:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Uživatelský avatar
Sniper
Příspěvky: 8703
Registrován: úte dub 12, 2011 9:27 pm
Bydliště: Oderské vrchy

Re: Jak vložit fotku

#257 Nový příspěvek od Sniper »

DanculSK píše: sob lis 05, 2022 11:18 am Nieje potrebne tam mať účet? :zapomel:
Určitě ne.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

Výkonnost traktoru není závislá jen na počtu koní, nýbrž i na stupni porozumění mezi člověkem a traktorem...

http://www.youtube.com/watch?v=

Uživatelský avatar
zde
Příspěvky: 2712
Registrován: ned dub 19, 2009 6:45 pm
Bydliště: H.Srnie

Re: Jak vložit fotku

#258 Nový příspěvek od zde »

učet iba v pripade že chceš aby si to mal uložene vo svojom profile na postimage

Obrázek

mastnacek
Příspěvky: 6543
Registrován: pát lis 25, 2011 11:12 am
Bydliště: Broumov

Re: Jak vložit fotku

#259 Nový příspěvek od mastnacek »

Ucet v tomhle pripade nic neresi. Protoze tlacitko vklada na free. Ucet by bylo reseni pro forum ktery ma svuj ucet. Pak se kod upravi pridanim loginu s heslem.

milda87
Příspěvky: 511
Registrován: úte čer 26, 2012 1:26 pm
Bydliště: Plzeň

Re: Jak vložit fotku

#260 Nový příspěvek od milda87 »

Dostanu se na výběr fotek, v Mi prohlížeč mi jde vybrat jen jedna, v ostatních dvou prohlížečích, co teď zkouším více.
Ale pak to vypadá jinak, není dole HOTOVO, ale nahoře vpravo VYBRAT. A to když udělám, tak se to skočí spátky v postimage na okno před výběrem fotek. A to u všech prohlížečů.
Udělal jsem printscreeny, zítra budu na PC, tak je sem dám.
Připadá mi to divný.

mastnacek
Příspěvky: 6543
Registrován: pát lis 25, 2011 11:12 am
Bydliště: Broumov

Re: Jak vložit fotku

#261 Nový příspěvek od mastnacek »

Mildo, zalezi co mas za android, ty novejsi se zeptaj na pristup k souborum. Ptalo se te to?

milda87
Příspěvky: 511
Registrován: úte čer 26, 2012 1:26 pm
Bydliště: Plzeň

Re: Jak vložit fotku

#262 Nový příspěvek od milda87 »

mastnacek píše: sob lis 05, 2022 4:28 pm Mildo, zalezi co mas za android, ty novejsi se zeptaj na pristup k souborum. Ptalo se te to?
Telefon aktualizuji, takže bych měl mít poslední verzi. Když jsem instaloval další dva prohlížeče, tak se mi to na přístup k souborům ptalo a vše jsem povolil.

mastnacek
Příspěvky: 6543
Registrován: pát lis 25, 2011 11:12 am
Bydliště: Broumov

Re: Jak vložit fotku

#263 Nový příspěvek od mastnacek »

Tak pak me nic nenapada. Mas normalni googleplay? Jestli nemas Xiaomi s nejakym cinskym.

Uživatelský avatar
Sniper
Příspěvky: 8703
Registrován: úte dub 12, 2011 9:27 pm
Bydliště: Oderské vrchy

Re: Jak vložit fotku

#264 Nový příspěvek od Sniper »

milda87 píše: sob lis 05, 2022 3:56 pm Dostanu se na výběr fotek, v Mi prohlížeč mi jde vybrat jen jedna, v ostatních dvou prohlížečích, co teď zkouším více.
No, ale to je blbost :-/
Vždy musíš dát vybrat jen 1 fotku, ta se nahraje a vloží se odkaz.
Když chceš fotek více, tak musíš pokaždé akci opakovat.
Výběr fotky aktivuješ tady tou funkcí přidej obrázek do článku pod oknem, kde píšeš příspěvek?
Pokud ano, tak prostě vyber 1 fotku, klikni na HOTOVO, fotka se nahraje a pod textem v okně se objeví celý odkaz - viz můj poslední screen a pak jen odeslat příspěvek a musí to být cajk, ne?

EDIT: Tak teď jsem zkusil při výběru fotek zvolit více možností a čumím, že to jde :shock:
Popravdě mě to nikdy nenapadlo, ale jak jsem dal 3 fotky, tak se mi to seklo.
Když jsem je nahrál každou zvlášť, tak v pohodě :-/
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

Výkonnost traktoru není závislá jen na počtu koní, nýbrž i na stupni porozumění mezi člověkem a traktorem...

http://www.youtube.com/watch?v=

mastnacek
Příspěvky: 6543
Registrován: pát lis 25, 2011 11:12 am
Bydliště: Broumov

Re: Jak vložit fotku

#265 Nový příspěvek od mastnacek »

:D snipere, jde i vic. Pak zalezi jak se s tim popere pamet telefenu a net.

mastnacek
Příspěvky: 6543
Registrován: pát lis 25, 2011 11:12 am
Bydliště: Broumov

Re: Jak vložit fotku

#266 Nový příspěvek od mastnacek »

milda87 píše: sob lis 05, 2022 6:13 pm
mastnacek píše: sob lis 05, 2022 4:28 pm Mildo, zalezi co mas za android, ty novejsi se zeptaj na pristup k souborum. Ptalo se te to?
Telefon aktualizuji, takže bych měl mít poslední verzi. Když jsem instaloval další dva prohlížeče, tak se mi to na přístup k souborům ptalo a vše jsem povolil.
Jeste by to mohlo byt programem na spravu fotek, to mas taky asi ten zaklad od xiaomi. Zkus nainstalovat Simple Gallery, je to ceskej vyvojar a super, pouzivam leta.

https://play.google.com/store/apps/deta ... allery.pro

milda87
Příspěvky: 511
Registrován: úte čer 26, 2012 1:26 pm
Bydliště: Plzeň

Re: Jak vložit fotku

#267 Nový příspěvek od milda87 »

Tady pod oknem na psaní textu "přidej obrázek do článku"
Obrázek

Tady vyberte obrázky...
Obrázek

Zde volba,jestli vyfotit nebo už uložené...
Obrázek

Vyberu,ale nikde nemám tlačítko hotovo,jen v pravém horním rohu "vybrat" . To se tam objeví až když označím nějakou fotku.
Obrázek

No,ale když kliknu na "VYBRAT" tak mi to skočí spátky sem.... :-(
Obrázek

Uživatelský avatar
DanculSK
Příspěvky: 14248
Registrován: čtv pro 29, 2011 4:10 pm
Bydliště: ješková Ves

Re: Jak vložit fotku

#268 Nový příspěvek od DanculSK »

Musíš kliknúť len na fotku ktorú chces nahrať..
Malo by ju automaticky nahrať...
Neklikaj na vybrať,
Aspoň teda u mňa to ide tak
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

milda87
Příspěvky: 511
Registrován: úte čer 26, 2012 1:26 pm
Bydliště: Plzeň

Re: Jak vložit fotku

#269 Nový příspěvek od milda87 »

DanculSK píše: ned lis 06, 2022 7:57 pm Musíš kliknúť len na fotku ktorú chces nahrať..
Malo by ju automaticky nahrať...
Neklikaj na vybrať,
Aspoň teda u mňa to ide tak


Vždyť klikám... :ano: když kliknu na jednu nebo na tři, nic se neděje do té doby, než dám "vybrat" :tone:

Z počítače to šlo v pohodě.

A kdysi i z mobilu. Kurňa, já na to přijdu. Ještě vyzkouším ten program na fotky jak píše mastnacek.

Odpovědět

Zpět na „Problémy s fórem“