Postigmage
Moderátor: rezis
Re: Postigmage
Takových spekulací a to má nejmíň polovina z vás facebook. Je to ze skupiny Mom Breastfeeding Baby Group.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Honimiri
)

Proč mi některé obrázky jdou zobrazit a některé ne?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Mas to rozbity
Ty si od fochu. Jak to opravit?
Opera mini na mobilu a mozzila na PC.
Opera mini na mobilu a mozzila na PC.
Ne. Funkce fora funguje standardne. Ty pouzovas nestabdardni prohlizec kterej blokuje reklamy a scripty, stejne tak prohlizec na kompu. Neco za neco, vypni to pro forum a budes fjngovst.
Právě že opera mini to nijak vypnout nejde. Nikde jsem to nenašel. Na kompu jsem to vypnul, ale pak zas nefungoval vyhledávač, tak jsem to musel zapnout.
Nějak se mi nechce prohlížeče měnit, jsem na ně zvyklý za ty roky
Zajímavé že některé obrázky se zobrazí, jiné ne. Třeba ten s maminoua děckem o kousek výš bez problémů a jiný vůbec
Nějak se mi nechce prohlížeče měnit, jsem na ně zvyklý za ty roky
Zajímavé že některé obrázky se zobrazí, jiné ne. Třeba ten s maminoua děckem o kousek výš bez problémů a jiný vůbec
Ja som si to v PC upravil podľa návodu. Obrázok mi otvorí, ale nezväčší. Neviem kde je chyba. 
EDIT: V mobile mi niektorý obrázok ide otvoriť a niektorý nie. Obrázky sú od jedného užívateľa.

EDIT: V mobile mi niektorý obrázok ide otvoriť a niektorý nie. Obrázky sú od jedného užívateľa.
Zetor 3511 hybrid http://nasetraktory.sk/forum/viewtopic. ... 5bf98c540b
Postimage to konecne opravil, takze si zase musite javascript zapnout, jinak vam to zvetsovat nepujde. Mastnyho saska neposlouchejte 

A ty jses kdo kamarade, diky me tady mate to tlacitko na nahravani fotek, takze se vyklidni.
Pratele, nedari se mi na postimage mazat fotky, jde vam to?
Diky
Diky
Stydím se za tuto zem
Ujistju te, ze tim smradem cos tu nadelal, jsi instalaci postimage pluginu do phpBB fakt neodcinil

Nemel.